Οικονομία

Δωρόσημο οικοδόμων: Πότε θα καταβληθεί στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Δωρόσημο οικοδόμων: Πότε θα καταβληθεί στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους
Δωρόσημο οικοδόμων: Μια σειρά πληρωμών θα ξεκινήσει από αύριο  Μεγάλη Δευτέρα για επιδόματα και παροχές.

Μια σειρά πληρωμών θα ξεκινήσει από αύριο  Μεγάλη Δευτέρα για επιδόματα και παροχές. Ανάμεσα στις πληρωμές θα βρίσκεται και αυτή για το δωρόσημο των εργατοτεχνιτών οικοδόμων.

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του Αδειοδωρόσημου έκανε ο e-ΕΦΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι θα καταβάλει τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 σε 61.824 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 20.702.595 ευρώ για το Αδειοδωρόσημο του Πάσχα 2021 αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.

Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης ( www.gov.gr).

Δωρόσημο οικοδόμων: Πότε είχε πραγματοποιηθεί εμβόλιμη Καταβολή Αδειοδωροσήμου σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Εμβόλιμη Καταβολή Αδειοδωροσήμου σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ είχε ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 4/3/2021 θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη καταβολή Αδειοδωρoσήμου αποκλειστικά μέσω των Τραπεζών με πίστωση του λογαριασμού, που έχει δηλωθεί από τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Η εν λόγω καταβολή αφορά τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, δικαιούχους του Αδειοδωροσήμου Χριστουγέννων 2020, οι οποίοι δεν είχαν δηλώσει εγκαίρως τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (IBAN), προκειμένου να πληρωθούν τον Δεκέμβριο 2020 και τα δήλωσαν μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021 .

Δωρόσημο Οικοδόμων: Καταβολή Αδειοδωροσήμου Χριστουγέννων 2020 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ είχε ανακοινώσει ότι η καταβολή του Αδειοδωρoσήμου των Χριστουγέννων 2020, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των Τραπεζών στις 24/12/2020 με πίστωση του λογαριασμού που έχει δηλωθεί από τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Όσοι δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (IBAN), μπορούν να τα καταχωρίσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για όσους εργατοτεχνίτες οικοδόμους δηλώσουν/καταχωρίσουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή εντός Φεβρουαρίου, χωρίς να χρειαστεί να αναμένουν την επόμενη καταβολή Αδειοδωροσήμου τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments