Ελλάδα

Βύρωνας: Η απίστευτη δικαιολογία για την επίθεση με πετρέλαιο

Βύρωνας: Η απίστευτη δικαιολογία για την επίθεση με πετρέλαιο
Βύρωνας: Η γυναίκα που φέρετε να «έλουσε» με πετρέλαιο τέσσερα ανήλικα κορίτσια, ενοχοποίησε τη γάτα της. Αλλά εν τέλει δεν έχει γάτα...

Μια γυναίκα στον Βύρωνα φέρεται να «έλουσε» χθες το βράδυ με πετρέλαιο τέσσερα ανήλικα κορίτσια που βρίσκονταν στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Ο λόγος ήταν η φασαρία που έκαναν οι μικρές, αν και η ίδια δεν παραδέχθηκε την πράξη της, αντιθέτως ενοχοποίησε μια γάτα που είπε πως έχει κι ότι εκείνη έριξε το μπιτόνι με το επικίνδυνο υγρό. Μόνο που όμως αποδείχθηκε δεν έχει γάτα! Και πως θα μπορούσε να έχει κατοικίδιο ένας άνθρωπος που ρίχνει πετρέλαιο σε μικρά παιδιά…

Η 37χρονη φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα και έριξε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο στα κεφάλια τεσσάρων κοριτσιών, που έπαιζαν εκείνη την ώρα από κάτω και την ενοχλούσαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Μάλιστα, δύο από τα ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, απέκτησαν έντονες κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο από το πετρέλαιο με αποτέλεσμα να διακομιστούν άμεσα στο νοσοκομείο «Παίδων».

Βέβαια, η δράστρια όχι μόνο δεν παραδέχθηκε την πράξη της, αλλά κατηγόρησε μια γάτα. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι είχε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο στο μπαλκόνι της, που το έριξε η γάτα της, ωστόσο μετά από αστυνομικές έρευνες και μαρτυρίες γειτόνων, αποδείχτηκε πως η γυναίκα δεν έχει κατοικίδιο. Έτσι, η 37χρονη προσήχθη, με την προσαγωγή της να μετατρέπεται σε σύλληψη και να σχηματίζεται σε βάρος της δικογραφία και δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σοκάρει ο πατέρας ενός εκ των τεσσάρων κοριτσιών

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας μιας κοπέλας που τραυματίστηκε, επιβεβαίωσε πως τα κορίτσια έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτούν το βράδυ. «Τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι. Ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως. Όλο το βράδυ την είχαν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και τα παιδιά μας στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Η γυναίκα τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments