Lifestyle

Survivor spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Survivor spoiler 26/4: Ραγδαίες οι εξελίξεις και στην νέα εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες να διαγωνίζονται για την ασυλία.

Νέο spoiler για σήμερα 26/4 στο Survivor, με τις ομάδες να διεκδικούν την ασυλία. Νικητές του χθεσινού επεισοδίου αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι. Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Τετάρτη αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι επιβίωσης,

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Κυριακής οι Κόκκινοι ήταν πιο δυνατοί από ποτέ, καθώς επικράτησαν εύκολα με 10-7 και έδειξαν πως ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά, αφού χτες καλύτερος παίκτης της ομάδας ήταν ο Τριαντάφυλλος. Μάλιστα, ο Ντάφυ κατάφερε να φέρει 2 στις 3 νίκες και αγωνιστικά ήταν πολύ καλός.

Τι θα δούμε το βράδυ

Μάχη πρώτης ασυλίας λοιπόν σήμερα, με Κόκκινους και Μπλε να προσπαθούν να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στην παραλία. Αυτή την φορά οι κόκκινοι θα τα δώσουν όλα αφού δεν τους συμφέρει να χάσουν αφού θα κινδυνεύσει παίκτης τους, πέρα του Τριαντάφυλλου, με τον τραγουδιστή να έχει αποδείξει πως είναι δυνατός στις ψηφοφορίες οπότε θα κινδυνεύσει να φύγει κάποιος δυνατός παίκτης τους.

Οι Μπλε κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Αν και οι Μπλε στραβοπάτησαν την Κυριακή, από ότι φαίνεται θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Μπλε βρίσκονται σε δύσκολο φεγγάρι, μιας και έχουν χάσει δύο σερί ματς, για επικοινωνία και αγώνα επάθλου φαγητού και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Την ίδια στιγμή που μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί αν θα αγωνιστεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος φέρεται να είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο χθεσινό αγώνισμα, όταν έτρεξε με αντίπαλο του  τον Τριαντάφυλλο.

Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Οι Κόκκινοι λοιπόν θα κληθούν για ακόμα μια μέρα να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Με βάση τα όσα ισχύουν φαβορί για να την κατακτήσουν είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα.  Σε ότι αφορά τον υποψήφιο για αποχώρηση οι Κόκκινοι θα “δείξουν” πάλι τον Τριαντάφυλλο, αν και έχει επιστρέψει σε αγωνιστική φόρμα.

Βέβαια ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει πως είναι αρκετά ισχυρός παίκτης στις ψηφοφορίες οπότε θα κινδυνεύσει να φύγει κάποιος δυνατός παίκτης των Κόκκινων. Ο Ντάφυ όπως ήταν λογικό, πανηγύρισε έξαλλα την νίκη του την Κυριακή και έβγαλε τα πιστόλια του για να «πυροβολήσει» τους συμπαίκτες του. Αυτοί ξάπλωσαν στην παραλία για να το γιορτάσουν, όμως δεν ήταν οι μόνοι, καθώς μαζί τους έπεσε και ο Γιώργος Λιανός.

O Κοψιδάς εναντίον του σουβλίσματος αρνιού

Την έντονη δυσαρέσκειά του για το έθιμο του λαού μας στο σούβλισμα του αρνιού στο Πάσχα και γενικότερα τις διατροφικές επιλογές εξέφρασε ο Γιώργος Κοψιδάς σε ανάρτησή του στο instagram.«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας!».

Η αποχώρηση του Νίκου Μπαρτζή

Όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω, ο Νίκος Μπαρτζής τραυματίστηκε την Κυριακή στο αγώνισμα που έκανε με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο. Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του δεν είναι απλός! Έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor 4.

Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση μια αποχώρηση του Νίκου θα ήταν πλήγμα. Είναι μάλιστα απόφαση της παραγωγής είναι πως θα κάνουν υπομονή αν πρέπει να μείνει έξω 1-2 βδομάδες, ωστόσο αν πρέπει να μείνει παραπάνω τότε θα πρέπει να εξεταστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Προς το παρόν ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει ωστόσο του έχει μεταφερθεί από τους γιατρούς πως το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να αποχωρήσει είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Φυσικά κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος θα χάσει το στήριγμα του στην ομάδα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments