Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ
Γιώργος Τράγκας: Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Τι αποκάλυψε.

Ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και έκανε μια αποκάλυψη. Να σημειώσουμε ότι μπορεί να υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και βίντεο με τους δολοφόνους του δημοσιογράφου, αλλά οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν βγάλει μέχρι την ώρα κάποιο αποτέλεσμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τοποθετήθηκε στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, μίλησε για έξι συγκεκριμένα ονόματα και αναφέρθηκε στα δισεκατομμύρια ευρώ που εμπλέκονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως τόνισε.

Ο Γιώργος Τράγκας είπε ότι η δολοφονία έγινε γιατί «ο Καραϊβάζ γνώριζε πολλά για τις εκτελέσεις». Χαρακτήρισε «αθόρυβο» στο ρεπορτάζ και «πεπειραμένο» τον αδικοχαμένο αστυνομικό συντάκτη. Κάλεσε τον Εισαγγελέα να σημειώσει ότι αποκάλυψε, ενώ τόνισε ότι ο δολοφονημένος δημοσιογράφος είχε γράψει πολλά στη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr.

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Γιώργος Τράγκας: Έδωσε έξι ονόματα στον «αέρα»

Ο Καραϊβάζ, σύμφωνα με τον Γιώργο Τράγκα, ήξερε για τις εκτελέσεις Μάλαμα, Καπετανάκη ή Καπέ, Στεφανάκου, Λίτσα, Γρίβα και Παπαχρήστου. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Καραϊβάζ ήξερε πάρα πολλά για τα έξι πρόσωπα που είχαν τον έλεγχο δύο δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

«Το ερώτημα είναι, και το θέτω ευθέως προς τον κ. Χρυσοχοΐδη και τον κ. Μητσοτάκη και το Μαξίμου, προς τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, προς κάθε ένοικο του Μαξίμου και πρός κάθε επιτελικό αξιωματικό», είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Και πρόσθεσε: «Από τα δύο δις που έκαναν τζίρο τα έξι αυτά ονόματα ετησίως, πόσα πηγαίνανε στην Αστυνομία, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και πόσα στην πολιτική ζωή; Στις κεφαλές της πολιτικής. Το ρωτάω ευθέως και θα το θέσω και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δύο δις τον χρόνο ήλεγχαν. Είναι η παράνομη δραστηριότητα, ο τζίρος γενικά. Έξι ονόματα, τα διαβάζω».

Έπειτα, σημείωσε ότι η Εισαγγελία ζήτησε από τον Καραϊβάζ πριν τον σκοτώσουν να πει ορισμένα πράγματα. «Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος, έπεσε νεκρός από σφαίρες», υπογράμμισε ο Γιώργος Τράγκας.

Γιώργος Τράγκας: Ακούστε τι αποκάλυψε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments