Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/4/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [29/4/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, δημιουργεί μια κατάσταση που διευκολύνει τις σχέσεις των ζωδίων

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα έλξης-απώθησης στην ερωτική σας ζωή. Ένα κομμάτι σας θέλει να βρίσκετε συνέχεια με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο, ενώ ένα άλλο δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Αν συνεχίσετε να κρατάτε αυτή τη στάση, δεν θα πάτε πουθενά. Βάλτε λοιπόν μυαλό πριν να είναι πολύ αργά. Δεν θέλετε να χάσετε μια χρυσή ευκαιρία.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω στην προσέγγιση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Παρόλο που γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να συζητήσετε μαζί του και να προσπαθήσετε να του κάνετε εντύπωση θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ίσως δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή φοβάστε την απόρριψη. Περιμένετε μια-δυο μέρες και στη συνέχεια διεκδικήστε τον/την δυναμικά.

Δίδυμος

Ο/Η σύντροφός σας κρατά μια επίμονη στάση σε ένα ζήτημα που πραγματικά θέλετε να επιλύσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ι συζητήσεις σας για αυτό το θέμα δεν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές. Καλό θα ήταν να απαριθμήσετε και οι δύο τους λόγους που σας κάνουν να ενεργείτε με τον τρόπο που το κάνετε, και στη συνέχεια να τους συζητήσετε πολιτισμένα, αν είναι δυνατό.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί αβεβαιότητα για τα συναισθήματά σας προς κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ίσως προσπαθούσατε να μην δίνετε σημασία στο γεγονός ότι η στάση του άλλαζε από ζεστό σε κρύο χωρίς προφανή λόγο και πώς αυτό είναι κάτι που δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το συζητήσετε μαζί του και να δείτε αν είναι πρόθυμοι να σας δώσουν μια πιο καθησυχαστική απάντηση.

Λέων

Σήμερα ενδέχεται να λαμβάνετε αντικρουόμενες συμβουλές σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι από τη μία πλευρά, κάποιος σας πλέκει το εγκώμιο του/της ενώ κάποιος άλλος τον/την θάβει. Πρέπει να σκεφτείτε τι μπορεί να παρακινεί κάθε άτομο να πει τέτοια πράγματα. Πρέπει επίσης να εμπιστευτείτε τη δική σας γνώμη.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Εάν συνεχώς αναβάλλετε να το συζητήσετε, δεν μπορείτε πλέον να το αποφύγετε. Θα πρέπει να το επιλύσετε άμεσα. Θα δείτε ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κάτι τόσο φοβερό. Απλά τρομάζετε με την ιδέα του άγνωστου. Κάντε το πρώτο βήμα και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζυγός

Τις περισσότερες φορές ακολουθείτε μια πιο ήρεμη προσέγγιση και δυσκολεύεστε να επιβληθείτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας έχει τρελάνει με τις απαιτήσεις του και πρέπει επιτέλους να πατήσετε πόδι. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά σταθεροί και πιθανώς αγενείς. Αν και αυτό δεν είναι το στυλ σας, υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει όλη την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεστε για να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, καθώς αυτός ο στόχος αφορά κάποιο ξεχωριστό άτομο. Φαίνεται ότι πολλά αναπάντεχα γεγονότα έχουν μέχρι τώρα παρεμποδίσει τη συνάντησή σας. Σήμερα είστε σε θέση να κάνετε κάτι για αυτό.

Τοξότης

Είστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια κατάσταση που διευκολύνει ό,τι και αν θελήσετε να κάνετε. Ένα συγκεκριμένο άτομο, για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε, έχει αφεθεί πλήρως στα χέρια σας. Το πώς θα αντιμετωπίσετε αυτό το γεγονός όχι μόνο θα επηρεάσει την δική σας αυτοπεποίθηση αλλά και τον τρόπο που αυτό το άτομο αισθάνεται για σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει ακριβώς όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να αναρωτιέστε πώς θα το πετύχετε, αλλά αυτή ακριβώς η αμυντική συμπεριφορά είναι που σας έχει εμποδίσει μέχρι τώρα να σημειώσετε πρόοδο. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε το απαραίτητο θάρρος και την ενέργεια για να κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει.

Υδροχόος

Ακόμη και αν δυσκολεύεστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε εσάς, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος σας. Όταν συναντάτε αυτό το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Δεν θέλετε να είστε τόσο ευάλωτοι, αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί έντονα συναισθήματα στη σχέση σας. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, τότε ίσως νιώσετε ότι είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές. Εάν πρόκειται να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον/α, μπορεί να νιώσετε έντονα για αυτό το άτομο και να θελήσετε σίγουρα να ξαναβρεθείτε. Η χημεία μεταξύ σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments