Lifestyle

Survivor spoiler 30/4: O Νίκος Μπάρτζης ζήτησε να αποχωρήσει

Survivor spoiler 30/4: O Νίκος Μπάρτζης ζήτησε να αποχωρήσει
Survivor spoiler 30/4: Ο παίκτης των Μπλε έχει πιεστεί ψυχολογικά.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των εκπλήξεων και των ανατροπών, όπου οι παίκτες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Όσο οι μέρες περνούν η διαβίωση στην παραλία γίνεται γι’ αυτούς πιο δύσκολη, με ορισμένους εξ’ αυτών να λυγίζουν. Όπως συνέβη πρόσφατα τόσο με τον Νίκο Μπάρτζη όσο και με τον Τριαντάφυλλο.

Τι έγινε με τον παίκτη των Μπλε

Ο αγρότης φαίνεται ότι έχει πιεστεί ψυχολογικά. Όταν βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής υποψήφιος και τους έκαναν επίθεση συμπαίκτες και αντίπαλοι ο Νίκος πίστεψε πως ήρθε η ώρα που το τηλεοπτικό κοινό θα βγάλει εκτός Survivor τον κολλητό του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Athensmagazine.gr, παρακάλεσε πίσω από τις κάμερες, τον Παύλο Γαλακτερό να δώσει εκείνον υποψήφιο και όχι τον Τζέιμς. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Τότε, ο ίδιος ζήτησε από ανθρώπους της παραγωγής να φύγει από το Survivor εάν έφευγε και ο Τζέιμς. Ο Ροδίτης από την μεριά του προσπάθησε να τον καθησυχάσει και να του εξηγήσει πως μια μέρα θα συμβεί και αυτό αφού βρίσκονται σε ένα παιχνίδι. Μέχρι τότε όμως πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν και να προχωρήσουν όσο πιο πολύ γίνεται στο ριάλιτι.

Θέλει να φύγει και ο Τριαντάφυλλος

Ο τραγουδιστής αυτές τις ημέρες λύγισε διότι του λείπει η οικογένειά του. Είχε συνηθίσει κάθε χρόνο να περνάει το Πάσχα με την οικογένειά του και τώρα έχει στεναχωρηθεί ιδιαιτέρως. Οι πληροφορίες θέλουν να ξέσπασε με λυγμούς μέσα στο δάσος με τον Ηλία Μπόγδανο να τον καθησυχάζει και τους δύο τους να έρχονται πιο κοντά, μετά από κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Τριαντάφυλλος Survivor

Survivor spoiler 29/4: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments