Lifestyle

Ιωάννα Λίλη: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε τη Μεγάλη Τετάρτη

Ιωάννα Λίλη: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε τη Μεγάλη Τετάρτη
Ιωάννα Λίλη: Η καυτή φωτογραφία που ανέβασε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Η Ιωάννα Λίλη θέλησε να κολάσει και τους πιο βαθιά θρησκευόμενους, καθώς εν μέσου Μεγάλης Εβδομάδας ανέβασε ένα πολύ αισθησιακό κολάζ φωτογραφιών έχοντας ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, μοιράζοντας «εγκεφαλικά». Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε η Playmate 2001: «Βρισκόμαστε στο μέσον της Μεγάλης Εβδομάδας, στη Μεγάλη Τετάρτη και στην Εκκλησία μας, τελείται το τροπάριο του Μυστικού Δείπνου. Άλλες 4 ημέρες κι έρχεται το Άγιο Πάσχα. Καλημέρα σε όλους, να έχετε μια όμορφη-ευλογημένη μέρα, Θεία Φώτιση, γεμάτη Αγάπη, Καλοσύνη, Υπομονή, μια καλή κουβέντα, ένα Χαμόγελο.».

Η Ιωάννα Λίλη αποδεικνύει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι σύζυγος, πολυάσχολη και μητέρα και να παραμένει γοητευτική και σέξι, παρά τις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσει. Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη παραμένει το ίδιο λαμπερή, διατηρώντας εξαιρετικό σώμα. Πως το καταφέρνει αυτό; Αυτές, λοιπόν, οι εβδομάδες εγκλεισμού της οικογένειας είναι γεμάτες με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά μέσα στο σπίτι, μαγειρική, αλλά και γυμναστική. Μπορεί η Ιωάννα Λίλη να μην έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε κάποιο οργανωμένο γυμναστήριο, αλλά έχει διαμορφώσει κατάλληλα ένα χώρο στο σπίτι, τον οποίο έχει αφιερώσει στην άθλησή της.

Βλέπετε η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να είναι πάντα σε φόρμα και ακόμη και κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορωνοϊό προσέχει τη διατροφή της και ακολουθεί το πρόγραμμα της γυμναστικής της.

Η γνωριμία της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Στο παρελθόν αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη είχε αποκαλύψει: «Η αρχή της γνωριμίας μας με τον Θοδωρή μοιάζει με σίκουελ ταινίας. Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άντρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει “σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;”. Και εγώ είπα “δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω για αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments