Ειδήσεις

Ηγουμενίτσα: Σημειώθηκε τροχαίο μετά από καταδίωξη

Ηγουμενίτσα: Σημειώθηκε τροχαίο μετά από καταδίωξη
Ηγουμενίτσα: Ο επιβάτης της μηχανής συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ταραχή προκλήθηκε στην Ηγουμενίτσα σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί καταδίωξαν στο κέντρο της πόλης επιβάτη μηχανής, με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο και η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξε και άλλο περιστατικό καταδίωξης, αυτή τη φορά στη Ρόδο, όταν ένας 48χρονος άνδρας τραυμάτισε αστυνομικό. Στον δράστη απαγγέλθηκαν επτά κατηγορίες, μεταξύ αυτών και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, προσπάθησαν να ελέγξουν επιβάτη μηχανής μεγάλου κυβισμού, που κινούταν στην περιοχή της Σαγιάδας.

Στο σήμα των αστυνομικών, ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη η οποία συνεχίστηκε μέχρι το κέντρο της Ηγουμενίτσας, όπου προσπάθησε να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Τελικά, ο οδηγός της μηχανής συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ το οποίο οδηγούσε γυναίκα οδηγός και βρέθηκε στο οδόστρωμα, όπου και οι άντρες της αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments