Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης: Τι είπε μετά την επίσκεψη στην Πολωνία

Χάρης Θεοχάρης: Τι είπε μετά την επίσκεψη στην Πολωνία
Χάρης Θεοχάρης: Ο υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε σήμερα την Πολωνία στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε άλλες χώρες για την προώθηση του τουρισμού.
Χάρης Θεοχάρης: Ο υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε σήμερα την Πολωνία στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε άλλες χώρες για την προώθηση του τουρισμού.

Ο Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε σήμερα την Πολωνία στο πλαίσιο επισκέψεων σε χώρας τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκκίνηση του τουρισμού. Ο υπουργός Τουρισμός έχει τονίσει πως η Ελλάδα αποτελεί έναν ελκυστικό και ασφαλή προορισμό. Ειδικότερα, μετά το Βερολίνο, ο υπουργός Τουρισμού πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Πολωνία -την πρώτη Έλληνα υπουργού Τουρισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα από την Πολωνία για Ελλάδα η αεροπορική LOT (Πολωνικές Αερογραμμές), σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που καταγράφεται από την πολωνική αγορά για φέτος το καλοκαίρι.

Θεοχάρης

Χάρης Θεοχάρης: “Υπογράψαμε με τη LOT, μία συμφωνία συνεργασίας για το φετινό καλοκαίρι”

Τα νέα έρχονται σε συνέχεια των επαφών που έχει στη χώρα ήδη από χθες ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες σε βασικές αγορές εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα εν όψει του επίσημου «ανοίγματος» του ελληνικού τουρισμού από τα μέσα Μαΐου.

«Σήμερα στη Βαρσοβία, συμφωνήσαμε και υπογράψαμε με τη LOT, μία συμφωνία συνεργασίας για το φετινό καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι, το οποίο βλέπουμε με αισιοδοξία αλλά βέβαια και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας», αναφέρει ο κ. Θεοχάρης.

Χάρης Θεοχάρης:  “Συμφωνήσαμε και την επέκταση του προγράμματος των πτήσεων”

«Στη συζήτησή μας, συμφωνήσαμε και την επέκταση του προγράμματος των πτήσεων της LOT, με τρεις πτήσεις από το Πόζναν, το Κατοβίτσε και το Γκντανσκ, προς τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, αντίστοιχα. Πτήσεις, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο εκτεταμένο πρόγραμμα της LOT το οποίο μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από το 2019. Είμαι σίγουρος με αυτές τις συμφωνίες, ο ελληνικός τουρισμός και αυτό το καλοκαίρι, θα πετύχει σημαντικές πρωτιές».

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Πολωνοί τουρίστες, κατατάσσοντας μάλιστα την εν λόγω αγορά στις πρώτες θέσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών. H επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στην Πολωνία, μια ανάσα από την επίσημη επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού για το 2021, είναι η πρώτη Έλληνα υπουργού Τουρισμού στη χώρα, ενδεικτικό και της σημασίας που έχει αποκτήσει η πολωνική αγορά λόγω των σημαντικών τουριστικών ροών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments