Τεχνολογία

Facebook: Φέρνει νέες λειτουργίες σε Messenger και Instagram

Facebook: Φέρνει νέες λειτουργίες σε Messenger και Instagram
Facebook: Οι νέες τροποποιήσεις θα διευκολύνουν την χρήση των εφαρμογών.
Facebook: Οι νέες τροποποιήσεις θα διευκολύνουν την χρήση των εφαρμογών.

Νέες λειτουργίες σε Messenger και Instagram θα καθιερώσει το Facebook. Οι προσθήκες αυτές θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους χρήστες αφού θα τους διευκολύνουν την καθημερινότητα!

Σχετικά με το Messenger αρχικά οι χρήστες θα συναντήσουν τα νέα θέματα «Selene Chat» και την ολοκαίνουργια συλλογή αυτοκόλλητων Star Wars. Επίσης από δω και πέρα προκειμένου να στείλει κάποιος ηχητικό μήνυμα, δεν θα χρειάζεται να έχει παρατεταμένα το δάχτυλο του στο κουμπί εγγραφής, καθώς με τη νέα ενημέρωση θα αρκεί απλώς να ακουμπήσει μία φορά το μικρόφωνο στην εφαρμογή.  Τέλος με τη νέα λειτουργία «Swipe to Archieve», θα επιτρέπεται η εύκολη απόρριψη των μηνυμάτων με ένα γρήγορο «swipe».

Όσον αφορά το Instagram, αρχικά σε iOS κι έπειτα σε Android, οι χρήστες θα μπορούν να απαντήσουν σε φωτογραφίες και βίντεο με τα δικά τους αρχεία πολυμέσων. Όπως συμβαίνει στο Messenger, ο χρήστης θα «σύρει» προς τα δεξιά το μήνυμα στο οποίο επιθυμεί να απαντήσει.  Instagram κόλπα

Messenger

Το Facebook Messenger (εν συντομία Messenger) είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα.

Instagram

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους (followers) ή με επιλεγμένη ομάδα φίλων, να σχολιάζουν και να δηλώνουν ότι μια δημοσίευση τους αρέσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments