Τεχνολογία

WhatsApp: Δεν θα διαγραφούν οι χρήστες που δεν συμφωνούν με τη νέα πολιτική

WhatsApp: Δεν θα διαγραφούν οι χρήστες που δεν συμφωνούν με τη νέα πολιτική
WhatsApp: Η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας καθησυχάζει τους χρήστες.

Νέοι όροι χρήσης των υπηρεσιών της WhatsΑpp θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο 15 Μαΐου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, αφού η εταιρία θα μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες χρηστών με την Facebook.

Παλαιότερα είχε ακουστεί το ενδεχόμενο διαγραφής ή απενεργοποίησης λογαριασμών οι οποίοι δεν θα συμφωνούσαν με τη νέα αυτή πολιτική όμως όπως ανέφερε η ίδια η εταιρία, δεν κάνει πράξη την απειλή της.

«Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών έχει αποφασίσει να δεχτεί τους νέους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας WhatsApp, αναγνωρίζουμε πως κάποιοι δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το θέμα. Ως εκ τούτου, κανένας λογαριασμός δεν πρόκειται να διαγραφεί στις 15 Μαΐου 2021 λόγω της εφαρμογής της νέας πολιτικής, ούτε θα χαθούν λειτουργίες από το WhatsApp. Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε υπενθυμίσεις στους χρήστες για αρκετές εβδομάδες από τώρα και στο εξής», αναφέρει η ανακοίνωση.

WhatsApp

Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιόκτητη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων για smartphones. Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα πολυμέσων. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) και Windows Phone. Η WhatsApp Inc ιδρύθηκε το 2009 από τους δύο βετεράνους της Yahoo!, Brian Acton και Jan Koum και η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Ανταγωνίζονται με μια σειρά από ασιατικές υπηρεσίες μηνυμάτων (όπως η LINE, KakaoTalk και WeChat), εντέλει το WhatsApp χειριζόταν δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα ανά ημέρα από τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το WhatsApp έχει επηρεάσει τα SMS σε κινητά τηλέφωνα όπως το Skype επηρέασε τις διεθνείς κλήσεις στα σταθερά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments