Lifestyle

Survivor spoiler 11/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 11/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor spoiler 11/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι έντονοι πανηγυρισμοί των οποίων έφεραν αντιδράσεις στους παίκτες της Μπλε ομάδας. Το κολιέ ατομικής ασυλίας κέρδισε για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μπάρτης.

Αυτό έφερε την ανησυχία στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς έπαψε πλέον να έχει ασυλία ως γυναίκα και το άγχος της μετά την ήττα ήταν μεγάλο. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος «γύρισε την μπιφτέκα», όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Τζέιμς Καφετζής και πλησίασε «φιλικά» το αχτύπητο δίδυμο των Τζέιμς – Μπάρτζη και έπλεξε το εγκώμιο και των δυο, ειδικά του δεύτερου. Απώτερος σκοπός ήταν να επηρεάσει μετέπειτα τον Μπάρτζη να μην ψηφίσει τη Μαριαλένα, κάτι που φυσικά έγινε εύκολα αντιληπτό.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομαδική ψηφοφορία των Μπλε στο συμβούλιο του νησιού αναδείχθηκε ο Κόρο. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφοφορίας και θα μάθουμε όλους τους υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα.

Προσοχή ακολουθεί Spoiler 11/5

Πιθανότεροι υποψήφιοι -σύμφωνα πάντα με τα σπόιλερ – είναι ο James και η Μαριαλένα. Έναν λοιπόν από τους δύο θα τον υποδείξει ο Νίκος Μπάρτζης, που κατέκτησε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα της Δευτέρας. Το spoil το έδωσε ο πρώην Survivor του 2017, Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ο «Μισθοφόρος» όπως εγίνε ευρύτερα γνωστός.

Η χθεσινή ψηφοφορία

Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, οι παίκτες των Μπλε ψήφισαν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το “Survivor 4” με τον Γιώργο Κορόμι να βγαίνει πρώτος υποψήφιος με 3 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής πήρε 2 ψήφους. “Είμαστε πολύ λίγα άτομα πλέον. Τέσσερα άτομα έχουμε να επιλέξουμε. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στον τάκο”, δήλωσε ο Κόρο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Νίκος να “δώσει” τη Μαριαλένα και ο Τζέιμς να βγει από τις ψήφους των υπολοίπων παικτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments