Πολιτική

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Γλυκά Νερά: Η εγκληματικότητα ακμάζει στην Αττική

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Γλυκά Νερά: Η εγκληματικότητα ακμάζει στην Αττική
Μανώλης Χριστοδουλάκης για Γλυκά Νερά: Δήλωση για το τραγικό περιστατικό στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έκανε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δήλωση για το τραγικό περιστατικό στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έκανε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη

Το χθεσινό τραγικό περιστατικό στα Γλυκά Νερά καταδεικνύει ότι η εγκληματικότητα ακμάζει στην Αττική. Πάνω από 100 σπίτια έχουν «ανοιχτεί» τον τελευταίο χρόνο σε Παλλήνη, Ανθούσα, Γέρακα και Γλυκά Νερά, ενώ αντίστοιχες εκφάνσεις σε πιο οργανωμένες και συστηματικές μορφές δρουν ανενόχλητες στο Μενίδι και περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να δώσει λύσεις σε κρίσιμα θέματα που αφορούν καθημερινότητα των κατοίκων των περιοχών αυτών, και όχι να επιχειρεί διαρκώς επικοινωνιακά για το δήθεν «καθάρισμα» των Εξαρχείων σαν να έλυσαν ξαφνικά το πρόβλημα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, το οποίο ήταν μια μεζονέτα, παραβιάζοντας παράθυρο στο ισόγειο, στην πίσω πλευρά της οικείας με σκοπό να ληστέψουν, αλλά και να βγάλουν από τη μέση όποιον τους στεκόταν εμπόδιο. Οι δράστες δολοφόνησαν την 20χρονη δίπλα στο 11 μηνών παιδί της και κρέμασαν στα κάγκελα το σκυλί της οικογένειας.

Ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments