Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν άνδρα που έκανε παρατήρηση

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν άνδρα που έκανε παρατήρηση
Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν άνδρα στην πλατεία επειδή τους έκανε παρατήρηση για συνωστισμός εν μέσω πανδημίας.

Η Νέα Σμύρνη φέτος μετράει τις πληγές της. Πρώτα τα θερμά επεισόδια με σκληρή βία από αστυνομικούς, αλλά και διαδηλωτές και πρόσφατα το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με τον νεαρό επιδειξία που ακολούθησε μια κοπέλα ως την εξώπορτα της πολυκατοικίας της, με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα! Τώρα σημειώθηκε ακόμα ένα συγκλονιστικό περιστατικό, αφού ένας άνδρας έπεσε θύμα ληστείας και σωματικής επίθεσης με μαχαίρι, επειδή έκανε παρατήρηση για συνωστισμό εν μέσω πανδημίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι, μαχαίρωσαν και λήστεψαν ένα άνδρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης επειδή τους έκανε παρατήρηση για συνωστισμό. Οι δράστες μετά την παρατήρηση τού επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες. Κορωνοϊός έλεγχοι

Όλα αυτά κι ενώ μεγάλο μέρος των ανδρών της αστυνομίας είναι σε αναζήτηση των ληστών και δολοφόνων της 22χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ένα φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Γλυκά Νερά: Πού βρίσκονται οι έρευνες

Το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά με την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο ενώ έχει λυγίσει ακόμα και τους πιο έμπειρους, συνηθισμένους σε τέτοια περιστατικά και σκληροτράχηλους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, όσο αναλύουν το συμβάν και συνεχίζουν τις έρευνες για το πως ακριβώς έγιναν όσα έγιναν, αλλά και για τον εντοπισμό των δραστών. Οι εικόνες φρίκης που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, ο τρόπος που σκότωσαν την άτυχη γυναίκα οι διαρρήκτες, η χαρτογράφηση των κινήσεων, όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία και τι θα ισχύει με τον νέο Ποινικό Κώδικα και τις αυστηροποιήσεις των ποινών.

Η χαρτογράφηση των κινήσεων των δολοφόνων

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν καταλήξει στο πώς οι δράστες έφτασαν στο εσωτερικό του σπιτιού και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αφού οι 3 κουκουλοφόροι δράστες κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας στα κάγκελα, μπήκαν στη μεζονέτα από το παράθυρο στο υπόγειο της οικίας και από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για το ζευγάρι.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων που είδε τους αδίστακτους κακοποιούς να απειλούν να σκοτώσουν τη μόλις 11 μηνών κόρη του δίνει από χθες όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για τους δράστες.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί. Οι αστυνομικοί έδειξαν στον 32χρονο ολόσωμες φωτογραφίες κακοποιών και του ζήτησαν να τις κοιτάξει για πολλή ώρα μήπως καταφέρει να αναγνωρίσει κάποιων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments