Lifestyle

Εγκλήματα: Η σκηνή που κόπηκε από τον ΑΝΤ1 μετά την πρώτη προβολή

Εγκλήματα: Η σκηνή που κόπηκε από τον ΑΝΤ1 μετά την πρώτη προβολή
Εγκλήματα: Μία απαγορευμένη σκηνή είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η οποία κόπηκε αμέσως μετά την πρώτη προβολή και δεν ξαναέπαιξε ποτέ.

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι τα Εγκλήματα. Είναι από τις σειρές που ξεχώρισαν για το ιδιαίτερο χιούμορ. Παρόλα αυτά υπήρχε και μία σκηνή, η οποία έπαιξε μία φορά και δεν ξαναέπαιξε ποτέ. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κόκλας είχε δηλώσει ότι θέλει να συμμετέχει ξανά στην σειρά σε περίπτωση που ξεκίναγε για άλλη μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, μία «απαγορευμέvη» σκηνή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα» είδε το φως της δημοσιότητας μερικές ώρες πριν. Πρόκειται για υλικό που θεωρήθηκε ως μη κατάλληλο για τηλεοπτική προβολή και αφαιρέθηκε από τη σειρά αμέσως μετά την πρώτη της προβολή, το 1999. Εγκλήματα

Η σκηνή

Πρωταγωνιστές η Φλώρα και ο Αχιλλέας, σε μία από τις πολλές σκηνές «από το μέλλον» στην οποία απεικονίζονται τα παιδιά τους. Το ακραίο χιούμορ του δημιουργού, συμπεριέλαβε στην εν λόγω σκηνή ένα μωρό σκούρου δέρματος -σε μια προσπάθεια διακωμώδησης της απιστίας της Φλώρας- με το αποτέλεσμα, όμως, να θεωρείται ρατσιστικό.

Έτσι, η συγκεκριμένη σκηνή «κόπηκε» από παντού, ακόμα και από τα DVD της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει πολλά χρόνια πριν. Είναι αξιοσημείωτο, ότι ακόμα και οι φανατικοί της σειράς, δεν θυμούνται καν την ύπαρξή της, καθώς είτε την είδαν μόνο μία φορά κατά την πρώτη προβολή της σειράς είτε δεν την είδαν ποτέ.

Λίγα λόγια για την σειρά

Τα Εγκλήματα είναι ελληνική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-1999 και 1999-2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου της σειράς ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου, τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Αγγελόπουλος, Αντώνης Τέμπος και Μαρίνα Λεοντάρη, ενώ την παραγωγή ανέλαβε αρχικά ο Νίκος Βεργέτης και έπειτα η Ena Productions.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Μαρία Καβογιάννη, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σταύρος Νικολαΐδης, Σούλα Αθανασιάδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η ιδέα για τη σειρά προήλθε από τους Κώστα Κόκλα, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Υρώ Μανέ, Καίτη Κωνσταντίνου και Μαρία Καβογιάννη οι οποίοι, συμμετέχοντας παράλληλα στην θεατρική παράσταση Αναμείνατε στο Ακουστικό Σας, πλησίασαν τον Λευτέρη Παπαπέτρου και του ζήτησαν να κάνει μία σειρά για την τηλεόραση που θα τους περιλάμβανε όλους

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments