Αθλητισμός

Βαγγέλης Παυλίδης: Γκολ με άρωμα Ιμπραΐμοβιτς

Βαγγέλης Παυλίδης: Γκολ με άρωμα Ιμπραΐμοβιτς
Βαγγέλης Παυλίδης: Ένα απίστευτο τέρμα σημείωσε ο επιθετικός της Βίλεμ.

Ένα εντυπωσιακό γκολ, με άρωμα… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ο Βαγγέλης Παυλίδης στην αναμέτρηση μεταξύ της Βίλεμ με την Φορτούνα Σιτάρντ.

Να σημειωθεί πως η σημερινή μέρα αποτελεί και την τελευταία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βαγγέλης Παυλίδης: Το απίστευτο γκολ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, αφού με ένα εκπληκτικό γκολ που βάζει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της σεζόν στην Eredivisie με το οποίο άνοιξε το σκορ για την Βίλεμ απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ!

Κάποιοι στα social media τον αποκαλούν Zlatan Pavlidis. Κάποιοι το προχωράνε ακόμα παραπάνω και γράφουν για Diego Armando Pavlidis. Ο Έλληνας επιθετικός της Βίλεμ πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ, όταν με ένα τρομερό σλάλομ πέρασε όλη την άμυνα της Φορτούνα Σιτάρντ και με πλασέ ακριβείας σκόραρε το ομορφότερο γκολ της καριέρας του που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Το μόνο βέβαιο είναιπως ξεχυλίζει με ταλέντο!

Βαγγέλης Παυλίδης: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1998, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τη Βίλεμ ΙΙ. Στις 9 Απριλίου 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπόχουμ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Στον 1,5 χρόνο στην ομάδα έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στη Μπούντεσλιγκα U19 (45 αγώνες – 20 γκολ – 13 ασίστ) και είχε άριστη παρουσία στην πρώτη ομάδα. Η ομάδα της Βεστφαλίας πόνταρε πολύ στον νεαρό επιθετικό από την περίοδο 2016-17 και έτσι έσπευσε να τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019. Βαγγέλης Παυλίδης

Στις 26 Ιανουαρίου 2018 εντάχθηκε ως δανεικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Στις 22 Ιουνίου 2018 η διάρκεια του δανεισμού του επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Στις 17 Ιανουαρίου 2019 η Βίλεμ ΙΙ επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του ως δανεικού από τη Μπόχουμ μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19. Την 1η Ιουλίου 2019 η μετακίνηση έγινε μόνιμη, καθώς η Βίλεμ ΙΙ αγόρασε τα δικαιώματα του Παυλίδη για 250.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments