Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνισή της στον Β’ ημιτελικό

Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνισή της στον Β’ ημιτελικό
Έλενα Παπαρίζου: Τι αποκάλυψε στον Β' ημιτελικό για το «My Number One», με την τότε μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό: Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε από μια ταράτσα στο Ρότερνταμ. 

Το βράδυ της Πέμπτης (20/5), η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021, λίγο πριν το τέλος, για να μιλήσει για όσα έζησε το 2005, με την τότε μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε από μια ταράτσα στο Ρότερνταμ.

«I love Eurovision» ανέφερε με ενθουσιασμό η Έλενα Παπαρίζου με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι το «My Number One» είναι πλέον κλασικό κομμάτι, ενώ προβλήθηκαν επίσης πλάνα από την συμμετοχή της. «Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτάει και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» επισήμανε η ίδια.

Eurovision 2021: Σε ποιες θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στον τελικό;

Μετά την πανηγυρική πρόκριση της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» από τον πρώτο ημιτελικό στον μεγάλο, αυριανό (22/5) τελικό της Eurovision 2021, στην σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, ακολούθησε η μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας με τη Stefania «Last Dance» από τον δεύτερο ημιτελικό.

Και οι δύο χώρες εντυπωσίασαν με τις συμμετοχές τους στους δύο ημιτελικούς, ενώ Έλενα Τσαγκρινού και Στεφανία Λυμπερακάκη, έχουν ήδη υποσχεθεί στο κοινό ότι θα δώσουν στο stage τον καλύτερο εαυτό τους και θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, στον μεγάλο τελικό.

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε χθες, στον δεύτερο ημιτελικό στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο και πέρασε στον τελικό.

Το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Η σειρά εμφάνισης για τον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Εurovision

Η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστούν στη 10η θέση του τελικού, σε μια ιδανική θέση, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία. Ενώ, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξουν την βραδιά και θα εμφανιστούν στην 1η θέση, με την ατυχία να χτυπά την πόρτα της κυπριακής συμμετοχής, αλλά με τόσο καλή Έλενα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, εξάλλου οι δυνατοί φαίνονται στις ατυχίες και η Κύπρος θα τα πάει εξαιρετικά.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών:

  1. Κύπρος
  2. Αλβανία
  3. Ισραήλ
  4. Βέλγιο
  5. Ρωσία
  6. Μάλτα
  7. Πορτογαλία
  8. Σερβία
  9. Ην. Βασίλειο
  10. Ελλάδα
  11. Ελβετία
  12. Ισλανδία
  13. Ισπανία
  14. Μολδαβία
  15. Γερμανία
  16. Φινλανδία
  17. Βουλγαρία
  18. Λιθουανία
  19. Ουκρανία
  20. Γαλλία
  21. Αζερμπαιτζάν
  22. Νορβηγία
  23. Ολλανδία
  24. Ιταλία
  25. Σουηδία
  26. Άγιος Μαρίνος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments