Video

Τάσος Χαλκιάς για την αυλαία στα θέατρα: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα»

Τάσος Χαλκιάς για την αυλαία στα θέατρα: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα»
Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασμα από τον ηθοποιό.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χριστίδου βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία του πολιτισμού αλλά και στην επανέναρξη των θεατρικών παραστάσεων.

«Στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Ακόμα και το περσινό καλοκαίρι που άνοιξαν τα θέατρα και λειτουργήσαν κατά κάποιον τρόπο, έγιναν κάποιες περιοδείες έστω και περιορισμένες, όχι μόνο δεν υπήρξε ένα κρούσμα από τον χώρο του θεάτρου αλλά δεν έγινε το παραμικρό ευτράπελο επί του θέματος. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Λειτουργούσαμε κανονικά. Με το 30%, με το 50%, με το 65%, με όποιον τρόπο μας είπαν, λειτουργήσαμε. Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το άνοιγμα των θεάτρων που ανέφερε η Σίσσυ Χριστίδου τόνισε ότι: «Αυτό θέλω να το διευκρινήσω λιγάκι γιατί μάλλον αυτοί που νομίζουν ότι γνωρίζουν τον πολιτισμό, ακόμα και που είναι στα πολιτισμικά γραφεία, έχουν την εντύπωση ότι η αυλαία είναι κάποια κουρτίνα που την τραβάς και ανοίγει. «Ανοίγουν τα θέατρα» δεν σημαίνει τίποτα. Για να ανοίξουν τα θέατρα και να παράξουν παραστάσεις πρέπει να υπάρξει ένας δυνατός χρόνος προετοιμασίας. Να γνωριστούμε πάλι εμείς οι συνάδελφοι, γιατί έχουμε χαθεί μεταξύ μας, ποιοι είμαστε και ποιοι δεν είμαστε, με ποιους θα παίξουμε, τι έργο θα ανεβάσουμε, να αρχίσουμε τις πρόβες και να το ετοιμάσουμε».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments