Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τρομερές αποκαλύψεις για τον 55χρονο παιδεραστή

Θεσσαλονίκη: Τρομερές αποκαλύψεις για τον 55χρονο παιδεραστή
Θεσσαλονίκη: Oι αστυνομικοί αξιοποίησαν το οπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει τη 16χρονη μαθήτρια

Στη σύλληψη ενός 55χρονού προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (31/5) η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, καθώς προσπάθησε να αποπλανήσει μια 16χρονη μαθήτρια, το πρωί της ίδιας ημέρας, στην περιοχή των Συκεών. Οι άνδρες της ασφάλειας αντέδρασαν ταχύτατα και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη. Αφού αξιοποίησαν το οπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους από το κατάστημα της περιοχής κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του κατηγορούμενου.

Oι αστυνομικοί αξιοποίησαν το οπτικό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει τη 16χρονη μαθήτρια, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ο 55χρονος έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα περιστατικά.

Οι δηλώσεις του πατέρα

Για τη σύλληψη του 55χρονου που επιχείρησε να απαγάγει την κόρη του χθες το πρωί στην Θεσσαλονίκη, μίλησε ο πατέρας της 16χρονης, στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξανά δει. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό» ανέφερε ο κ. Βασίλης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο 55χρονος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο σε ένα στενάκι. «Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι. Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» ανέφερε.

Όπως περιέγραψε ο κ. Βασίλης, ο 55χρονος έλεγε στην κόρη του: «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».

Ευτυχώς όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης το παιδί του λειτούργησε με οξυδέρκεια.

Το χρονικό

Η ανήλικη μαθήτρια έχασε το λεωφορείο 18 που παίρνει συνήθως για να πάει στο σχολείο και πήρε την γραμμή 28, κατευθυνόμενη προς το Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Η νεαρή είναι μαθήτρια της πρώτης λυκείου και κατέβηκε στη στάση «Κόκορα», Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών, καθώς είναι η πληρέστερη στάση για το σχολείο της.

Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο η μαθήτρια πήγε προς ένα καφέ προκειμένου να ρωτήσει από ποιο δρόμο να πάει στο σχολείο της. Ένας μεσήλικας στον οποίο απευθύνθηκε, της πρότεινε να την πάει ο ίδιος με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη αρνήθηκε αυτός επέμενε λέγοντας «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η νεαρή απομακρύνθηκε έντρομη χωρίς να απαντήσει.

Καθώς είχε μπει σε κάποιο στενό δρόμο κατευθυνόμενη προς το σχολείο της, είδε ότι ο μεσήλικας την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του. Την πλησίασε και της είπε «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα επέστρεψε στο καφέ και τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της, αφού συναντήθηκαν στο καφέ, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό. Η αστυνομία κατέχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει το πρόσωπο του άντρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments