Video

Μιμή Ντενίση: Θαυμαστής της νόμιζε πως ήταν παντρεμένοι

Μιμή Ντενίση: Θαυμαστής της νόμιζε πως ήταν παντρεμένοι
Μιμή Ντενίση: Για τη ζωή και την καριέρα της μίλησε η γνωστή ηθοποιός.

Την Μιμή Ντενίση υποδέχθηκε στο After Dark ο Θέμης Γεωργαντάς, με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά για μια πληθώρα θεμάτων που αφορούν τη ζωή και την καριέρα της. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για τη νέα της ταινία, ενώ η ίδια είχε αναφερθεί και στο πρότυπο του ιδανικού άντρα που θέλει δίπλα της.

Μιμή Ντενίση: Ο «παράξενος» θαυμαστής της

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά τον πιο “παράξενο” θαυμαστή που είχε, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της στο πατρικό της ηθοποιού και να της πει που είναι γιατί έχουν δύο παιδιά αλλά και να την αποκαλέσει μητέρα. Μιμή Ντενίση

“Είχα ένα θαυμαστή ο οποίος θεωρούσε ότι είμαστε παντρεμένοι. Έπαιρνε τηλέφωνα στο πατρικό μου και έλεγε στη μητέρα μου που είναι η Μιμή, έχουμε υποχρεώσεις και δύο παιδιά. Η μητέρα μου που είχε πλάκα του είπε αφού είσαι ο άντρας της θα ξέρεις ότι είναι στο θέατρο. Μετά του έβαλε τις φωνές και αυτός είπε: “γιατί μου φωνάζετε μητέρα;”. Μετά ήρθε στο θέατρο και σηκώθηκε την ώρα της σκηνής και φώναζε όρθιος “ποιος είσαι εσύ και δεν σου αρέσει η Μιμή”; Έγινε χαμός τότε. Ερχόταν μόνιμα στο καμαρίνι και μου έλεγε για τα παιδιά μας. Τον έδιωξε τελικά η ιδιαιτέρα μου” είπε η Μιμή Ντενίση.

Μιμή Ντενίση: Τι είπε για τους γάμους της

«Εγώ δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ο Γιάννης Φέρτης, ο πρώτος μου σύζυγός, θα έλεγα ότι ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ένας έρωτας μεγάλος, που αισθάνεται μία κοπέλα προς έναν μεγαλύτερό της και σημαντικότερο από την ίδια. Με έκανε να αγαπήσω το θέατρο και να αποκτήσω τις αρχές σε σχέση με αυτό. Ο Αντώνης Τρίτσης, που ήταν ένας τρομερός παθιασμένος έρωτας, ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πολλά πράγματα στην προσωπικότητά μου. Με έκανε να γίνω πολύ τολμηρή και να μην φοβάμαι να λέω την αλήθεια. «Έφυγε» μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, αφού η Σήλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου… Επειδή ήταν ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, ίσως ήταν ο πιο δυνατός. Ο Τρίτσης ήταν πιο συμβατός με εμένα σαν χαρακτήρας.Ο Σωτήρης, ο τελευταίος μου άνδρας και μέλος της οικογένειάς μας, είναι θα έλεγα η ασφάλεια και η ισορροπία μου. Είναι σαν πατέρας της Μαριτίνας και τη νοιάζεται σχεδόν όσο κι εγώ», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Μιμή Ντενίση: Η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Λύσσαγαν ποια είναι η εθνική σταρ Με πολύ χιούμορ όταν με έβλεπε που έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ” και της έλεγα “έπεσε μέχρι το τέλος του Βερολίνου, δεν υπάρχουν πια εθνικά είναι όλα διεθνή», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Όποιος έβγαινε καινούριος, τσακ τον έπαιρνε κι αναλόγως του φερόταν. Ακόμα δεν βγήκα από τη σχολή και ήμουν αντίζηλό της στο έργο. Ευτυχώς, ήμουν μελαχρινή. Η ξανθιά που ήταν στη σκηνή είχε περιορισμούς. Εγώ είχα μία μαύρη μαλλούμπα και κάναμε μία συμφωνία. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε η Αλίκη ήταν ο εξής: Υπήρχε ένα σκαλί στο σκηνικό. Μου είχε πει “εσύ θα περπατάς κάτω από αυτό το σκαλί κι εγώ πάνω από το σκαλί, δεν θα πηγαίνουμε ποτέ στο ίδιο μέρος. Και μετά μου είχε πολλή συμπάθεια», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments