Τεχνολογία

Facebook Messenger: Πιο εύκολη η μεταφορά χρημάτων

Facebook Messenger: Πιο εύκολη η μεταφορά χρημάτων
Facebook Messenger: Ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, η υπηρεσία μηνυμάτων της πλατφόρμας κάνει πολύ πιο εύκολη την μεταφορά χρημάτων.
Facebook Messenger: Ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, η υπηρεσία μηνυμάτων της πλατφόρμας κάνει πολύ πιο εύκολη την μεταφορά χρημάτων.

Νέες λειτουργίες στο Messenger θα καθιερώσει το Facebook. Οι προσθήκες αυτές θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους χρήστες αφού θα τους διευκολύνουν την καθημερινότητα!

Πιο συγκεκριμένα, τo Facebook Messenger κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων μεταξύ των χρηστών του, αρχικά στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μέχρι σήμερα σε όσους είναι ήδη φίλοι στην πλατφόρμα του Facebook, αλλά τώρα θα υποστηρίζει τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ αγνώστων.

Πιο εύκολη η μεταφορά χρημάτων με τον Facebook Messenger

Η διαδικασία μέσω Facebook Messenger απλοποιείται αρκετά, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι να πάρει κανείς ένα QR Code που προκύπτει από το σύστημα και μπορεί να χρησιμοποιήσει ο αποδέκτης προκειμένου να μπορεί να δεχτεί χρήματα από κάποιον άλλον. Εννοείται ότι όλα γίνονται μόνο μέσα από την εφαρμογή του Facebook Messenger στο κινητό.

Ένα update είναι εκείνο που φροντίζει να δώσει τη δυνατότητα της απευθείας πληρωμής στους χρήστες του Facebook Messenger ακόμα και εάν δεν είναι στη λίστα των φίλων, ενώ μαζί με αυτή τη δυνατότητα υπάρχουν και νέα themes για την ενοποιημένη επικοινωνία μεταξύ Instagram και Facebook.

To συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στους Αμερικανούς χρήστες του Facebook Messenger, αλλά θα δοθεί σταδιακά και σε άλλες χώρες.

Νέα λειτουργία

Σχετικά με το Messenger αρχικά οι χρήστες θα συναντήσουν τα νέα θέματα «Selene Chat» και την ολοκαίνουργια συλλογή αυτοκόλλητων Star Wars. Επίσης από δω και πέρα προκειμένου να στείλει κάποιος ηχητικό μήνυμα, δεν θα χρειάζεται να έχει παρατεταμένα το δάχτυλο του στο κουμπί εγγραφής, καθώς με τη νέα ενημέρωση θα αρκεί απλώς να ακουμπήσει μία φορά το μικρόφωνο στην εφαρμογή.  Τέλος με τη νέα λειτουργία «Swipe to Archieve», θα επιτρέπεται η εύκολη απόρριψη των μηνυμάτων με ένα γρήγορο «swipe».

Messenger

Το Facebook Messenger (εν συντομία Messenger) είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments