Αθλητισμός

Σκωτία Τσεχία 0-2: Νίκη των Τσέχων με το καλύτερο γκολ του Euro

Σκωτία Τσεχία 0-2: Νίκη των Τσέχων με το καλύτερο γκολ του Euro
Σκωτία Τσεχία σκορ: Επικράτησε η Τσεχία έναντι της Σκωτίας σε έναν αγώνα με εκπληκτικά γκολ.

Νίκη της Τσεχίας επί της Σκωτίας με 2-0. Να θυμίσουμε ότι έχει παρουσιάσει σταθεροποίηση η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Έτσι η «ποδοσφαιρική» ζωή στο Euro 2020 συνεχίζεται κανονικά με την τέταρτη ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τσεχία πήρε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της στο Euro με το τελικό 2-0 απέναντι στους Σκωτσέζους στην Γλασκώβη, σε έναν τρομερά δύσκολο όμιλο μαζί με τις Αγγλία και Κροατία. Σοκ και αγωνία με Έρικσεν

Το γκολ του Σικ

Το γκολ του φετινού Euro ανήκει από τώρα στον Πάτρικ Σικ, με τον Τσέχο στράικερ να «εκτελεί» τον Μάρσαλ με αδιανόητο τελείωμα και να θέτει νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Γιαρμολένκο έβαλε υποψηφιότητα, αλλά ό,τι και να ακολουθήσει από δω και πέρα στο φετινό Euro δύσκολα μπορεί να ισοφαρίσει αυτό που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε άψογα ο Πάτρικ Σικ.

Ο Τσέχος φορ, έχοντας ήδη σκοράρει το 1-0 για την ομάδα του κόντρα στη Σκωτία, είδε τον Μάρσαλ εκτός εστίας, δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο και «πυροβόλησε» με απίθανα φάλτσα από τη σέντρα και δεν το… μετάνιωσε. Ο Σκωτσέζος κίπερ έτρεξε να προλάβει το «κακό», αλλά στο τέλος κατέληξε στα δίχτυα μαζί με τη μπάλα.

Έτσι, ο στράικερ της Λεβερκούζεν έθεσε νέο ρεκόρ σκοράροντας από απόσταση 45,5 μέτρων και ξεπέρασε μακράν το γκολ του Γκορδίγιο από τα 34 μέτρα στο Ισπανία-Δανία του Euro 1988.

https://twitter.com/UtdOscarinho/status/1404445252530982915?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1404445252530982915%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F849309_asyllipto-faltso-poy-ebale-o-sik-sto-gkol-tis-hronias-vid

Μετά από 23χρόνια σε Euro οι Σκωτσέζοι

Οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια καθώς τελευταία τους παρουσία ήταν στο Μουντιάλ του 1998, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε Euro ήταν το 1996!

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει ένα αρκετά δυνατό ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί, ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ. Από την άλλη η… μόνιμη Τσεχία που δηλώνει «παρούσα» σε όλα τα Euro από την ημέρα που διασπάστηκε η πρώην Τσεχοσλοβακία.

Η ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι έχει ποιότητα στο ρόστερ, όπου βρίσκεται επίσης και ο Μίχαελ Κρμέντσικ που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την Μπριζ στον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία: Μάρσαλ, Χάνλεϊ, Κούπερ, Χέντρι (67′ ΜακΓκρέγκορ), Ο’Ντόνελ (79′ Φόρεστ), Άρμστρονγκ (67′ Φρέιζερ), ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Ρόμπερτσον, Ντάικς (79′ Νίσμπετ), Κρίστι (46′ Άνταμς)

Τσεχία: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Σελούτσκα, Κάλας, Μπόριλ, Σούτσεκ, Κραλ, Μάζοπουστ (71′ Βίντρα), Νταρίντα (86′ Σέβτσικ), Γιάνκτο (71′ Λόζεκ), Σικ (86′ Κρμέντσικ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments