Αθλητισμός

Απίστευτη Εuro-έμπνευση: Με 1€ κέρδισε 49.500€ στα ματς της Δευτέρας

Απίστευτη Εuro-έμπνευση: Με 1€ κέρδισε 49.500€ στα ματς της Δευτέρας
Απίστευτη Εuro-έμπνευση: Και όμως συμβαίνουν και αυτά στο στοίχημα, καθώς ένας από τους τυχερούς κατάφερε να κερδίσει 50.000 ευρώ με μόλις 1 ευρώ.

Το Euro 2020 έχει ξεκινήσει για τα καλά και ήδη πολύ φίλαθλοι στοιχηματίζουν καθημερινά για την απόδοση της αγαπημένης του ομάδας. Ένας από αυτούς είχε μία απίστευτη έμπνευση, καθώς κατάφερε με την μία να προβλέψει τους MVP των 3 ματς.

Ως γνωστόν τρία ματς ήταν προγραμματισμένα την Δευτέρα (14/06) για το Euro και ένας φίλαθλος αποφάσισε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να προβλέψει τους MVP των παιχνιδιών. Έτσι, επέλεξε τον Σικ στο Σκωτία-Τσεχία με απόδοση 11.00, τον Σκρίνιαρ στο Πολωνία-Σλοβακία με απόδοση 45.00 και τον Λίντελεφ στο Ισπανία-Σουηδία με απόδοση 100.00.

“Χρυσό” το δελτίο

Το δελτίο έβγαζε συνολική απόδοση 49.500,00 και το μέλος της Stoiximan τοποθέτησε σε αυτό 1€ στις 14:12. Ο Σικ έβαλε και τα 2 γκολ στο Σκωτία-Τσεχία 0-2, το δεύτερο μάλιστα από τη σέντρα. Δικαιολογημένα MVP. Λίγο αργότερα ο στόπερ Σκρίνιαρ με σεντερφορίσιο γκολ δίνει τη νίκη στη Σλοβακία να ανακηρύσσεται και αυτός MVP. Και το βράδυ ο Λίντελεφ είναι ο βράχος της Σουηδίας στο 0-0 κόντρα στην Ισπανία με αποτέλεσμα να βγει ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς.

Έτσι, το μέλος της Stoiximan είδε το δελτίο του να επαληθεύεται, κερδίζοντας σχεδόν 50.000€ με ποντάρισμα μόλις 1€! Ποια ήταν η αντίδρασή του; “Δεν το πίστευα, ήταν και αργά και νόμιζα ότι ονειρευόμουν”, είπε στην ομάδα της Stoiximan που επικοινώνησε μαζί του. Όπως σημείωσε, επιλέγει τα fun bet σε μεγάλες διοργανώσεις ωστόσο τη συγκεκριμένη αγορά την επέλεξε πρώτη φορά. “Ήταν έμπνευση της στιγμή”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Το πιο μακρινό γκολ της διοργάνωσης

Το καλύτερο γκολ του φετινού Euro ανήκει από τώρα στον Πάτρικ Σικ, με τον Τσέχο στράικερ να «εκτελεί» τον Μάρσαλ με αδιανόητο τελείωμα και να θέτει νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Γιαρμολένκο είχε βάλει υποψηφιότητα, αλλά ότι και να ακολουθήσει από δω και πέρα στο φετινό Euro δύσκολα μπορεί να ισοφαρίσει αυτό που εμπνεύστηκε και εκτέλεσε άψογα ο Πάτρικ Σικ.

Ο Τσέχος φορ, έχοντας ήδη σκοράρει το 1-0 για την ομάδα του κόντρα στη Σκωτία, είδε τον Μάρσαλ εκτός εστίας, δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο και «πυροβόλησε» με απίθανα φάλτσα από τη σέντρα και δεν το… μετάνιωσε. Ο Σκωτσέζος κίπερ έτρεξε να προλάβει το «κακό», αλλά στο τέλος κατέληξε στα δίχτυα μαζί με τη μπάλα.

Έτσι, ο στράικερ της Λεβερκούζεν έθεσε νέο ρεκόρ σκοράροντας από απόσταση 45,5 μέτρων και ξεπέρασε μακράν το γκολ του Γκορδίγιο από τα 34 μέτρα στο Ισπανία-Δανία του Euro 1988.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments