Ελλάδα

Γλυκά Νερά υπόθεση: Τα σενάρια για τρίτο πρόσωπο και η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά υπόθεση: Τα σενάρια για τρίτο πρόσωπο και η επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Γλυκά Νερά υπόθεση: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ούτε προμελέτη στο έγκλημα δηλώνει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μεταφέροντας τα λόγια του πιλότου.

Τρέχνουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Ερωτήματα προκαλούν τόσο η πολυτελής ζωή του πιλότου, όσο και το σπίτι στη Σούδα πως φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν.

Γλυκά Νερά υπόθεση: Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ούτε προμελέτη στο έγκλημα λέει ο δικηγόρος

«Ο εντολέας μου έχει μιλήσει για τα πραγματικά περιστατικά και την προγενέστερη κατάσταση πριν την τέλεση του αδικήματος, που είναι αναμφίβολα ένα πολύ βαρύ αδίκημα και αξίζει την τιμωρία. Η θέση του κατηγορούμενου είναι σαφής: Δεν υπήρχε καμία προμελέτη, κανένας προσχεδιασμός, κανένας συνεργός. Η αξιολόγηση των όσων είπε θα γίνει από την ελληνική δικαιοσύνη. Σε επίπεδο δικογραφίας τα στοιχεία αξιολογούνται ακόμα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Περιμένουμε πολλές διαδικαστικές πράξεις ώστε να φανεί και η τελευταία λεπτομέρεια που θα επιβεβαιώσει ή όχι τη θέση του εντολέα μου», ανέφερε στο MEGA ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Γλυκά Νερά υπόθεση

«Δεν έχω διαπιστώσει πισωγυρίσματα σε όσα λέει από την ημέρα που τον έχω αναλάβει. Δεν υπάρχει καμία σχέση της υπόθεσης με την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Δεν γνωρίζονταν, δεν υπήρχε καμία επαφή», τόνισε ο ίδιος. Το σενάριο που παρουσιάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ότι σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά τους, στον οποίο μάλιστα εκείνη απείλησε τον ίδιο αλλά και το παιδί, το οποίο ο ίδιος  χρησιμοποίησε, για να σκηνοθετήσει τη σκηνή της ληστείας αλλά και στη συνέχεια ώστε να «χτίσει» την εικόνα του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα.

Γλυκά Νερά υπόθεση: «Τον ενδιαφέρει το παιδί του και η επιμέλεια»

Αν και δεν δίστασε να δολοφονήσει δίχως ίχνος συναισθήματος, την συζυγό του και μητέρα της μικρής Λυδίας, ο Αναγνωστόπουλος, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του. «Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το τέκνο του και η έκδοση της απόφασης της επιμέλειας που θα γίνει τη Δευτέρα», είπε στο MEGA, ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Γλυκά Νερά υπόθεση

«Για την επιμέλεια, σε νομικό επίπεδο ασχολείται με τη διαδικασία άλλος συνάδελφός μου. Το μοναδικό που μου έχει πει ο εντολέας μου είναι ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για το παιδί. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Η οικογένεια του εντολέα μου θέλει την από κοινού επιμέλεια. Αλλά έχω ενημερωθεί και από τον κ. Χαρμάνη από την οικογένεια της Καρολάιν ότι έχουν διαφοροποιημένη θέση. Θα κριθεί το θέμα από τη δικαιοσύνη. Στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει θέμα γονικής μέριμνας. Είναι μακρινό το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα θα πρέπει να οδηγηθούμε σε ένα δικαστήριο, αλλά στην παρούσα φάση δεν το συζητάμε καν», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments