Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το τιγρέ μαγιό της κρύβει μόνο τα απαραίτητα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το τιγρέ μαγιό της κρύβει μόνο τα απαραίτητα
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η «μπουλντόζα» του Survivor 1 ξέρει πως να προκαλεί τις αισθήσεις με τις αναρτήσεις - φωτιά που κάνει.

Η Ειρήνη Παπαδόπουλο είναι αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές τραγουδίστριες της χώρας. Μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor, το 2017, απέδειξε πόσο μαχητική είναι. Το καλογυμνασμένο κορμί της που διατηρεί με καθημερινή, αυστηρή γυμναστική και προσεγμένη, ποιοτική, διατροφή.

Σε κάθε της εμφάνιση ή ανάρτηση φωτογραφίας στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αφήνουν άφωνο τον αντρικό πληθυσμό και τον γυναίκειο να ζηλεύει…λίγο…

Η εντυπωσιακή μελαχρινή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου άφησε άφωνο τον αντρικό πληθυσμό και έκανε τον γυναικείο να την ζηλέψει για μια ακόμα φορά. Όπως στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram που με το μικροσκοπικό, τιγρέ, μπικίνι της δίνει άλλη αίσθηση στο φετινό καλοκαίρι και όσοι λουόμενοι την είδαν από κοντά οφείλουν να αισθάνονται πολύ τυχεροί.

Το στρινγκ μαγιό της αφήνει τη φαντασία να οργιάζει, καθώς κρύβει μόνο τα απαραίτητα. Δείτε την τελευταία της φωτογραφία όπου πραγματικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει θραύση στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments