Lifestyle

Νάντια Μπουλέ: Βουτιές στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης

Νάντια Μπουλέ: Βουτιές στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης
Νάντια Μπουλέ: Η ηθοποιός πήγε για βουτιές στην παραλία όντας στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης και το χάρηκε ιδιαίτερα.

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ, είναι η Νάντια Μπουλέ. Η ίδια μιλώντας για την εγκυμοσύνη της είχε πει πως δεν περίμενε να μείνει έγκυος.

Νάντια Μπουλέ: Βουτιές στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ είναι σε γλυκιά αναμονή για το baby boom που αναμένεται να έρθει από μέρα σε μέρα. Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν την πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» στον Alpha να φορέσει το μαγιό της και να πάει για μια βουτιά. Η Νάντια Μπουλέ ανέβασε στο Instagram της στιγμιότυπο από την εμφάνισή της με μαγιό, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πως θα κάνει την  πρώτη βουτιά του καλοκαιριού, η οποία ίσως να είναι και η τελευταία φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Νάντια Μπουλέ: «Δεν περίμενα να μείνω έγκυος»

Η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «DOT» μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Όπως αποκάλυψε, έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα ενώ ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο μπαμπάς της. Instagram Νάντια Μπουλέ

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments