Lifestyle

Η Λάουρα Νάργες με το πιο ανύπαρκτο μπικίνι που έχετε δει ποτέ

Η Λάουρα Νάργες με το πιο ανύπαρκτο μπικίνι που έχετε δει ποτέ
Η Λάουρα Νάργες με το πιο ανύπαρκτο μπικίνι που έχετε δει ποτέ. Έπεσε το Ιnstagram με τη νέα καυτή φωτογραφία και την απίθανη η πίσω όψη της.

Η Λάουρα Νάργες έβαλε ένα πράσινο στρινγκ μαγιό και ανέβασε δύο φωτογραφίες, η μία πιο καυτή από την άλλη. Φυσικά, τα προσόντα της παρουσιάστριας είναι εντυπωσιακά και γι’ αυτό το λόγο μέσα σε μία μόλις ώρα, τα likes έπεσαν… βροχή. 

Σίγουρα πολλοί θα είχαν κολλήσει τα μάτια τους στην οθόνη του κινητού τους και θα κοιτούσαν ευλαβικά τα πανέμορφα οπίσθιά της και το κορδόνι από το στρινγκ της που χάνεται μέσα σε αυτά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Λάουρα Νάργες με το πιο μικρό μπικίνι που έχετε δει ποτέ

Καλοκαίρι χωρίς την Λάουρα Νάργες γίνεται, δεν γίνεται! Πόσο μάλλον όταν ετοιμάζεται να μας πλήξει και ένας μεγάλος καύσωνας! Η Λαουρίτα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύ γλυκά πλάσματα που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Το αψεγάδιαστο και ζουμερό κορμί, με τις εντυπωσιακές καμπύλες, που είναι ικανές να σε συναρπάσουν μαγνητίζει κάθε φορά που η ίδια επιλέγει να μας το παρουσιάσει. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχει μαγέψει τον αντρικό πληθυσμό και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα να το κάνει.

Φανερά αδυνατισμένη, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι συναρπαστικό για την ίδια και πολύ περισσότερο για όλους εμάς που την λατρεύουμε και την ακολουθούμε πιστά, αναφέρει το tvfreaks.gr. Όσο απίστευτο και να ακουστεί το πιο δυνατό της προσόν είναι το χαμόγελο της και φυσικά το πρόσωπο της! Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μια περίεργη μίξη, αφού η ίδια είναι μισή Γερμανίδα και μισή Ελληνίδα.

Ξεχειλίζει μια γλυκύτητα ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει μια παιδικότητα, που σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς, όταν όμως αποφασίζει να είναι το σκληρό θηλυκό εκεί πραγματικά τα πάντα αλλάζουν αφού γίνεται τρομερά σέξι.

Ειδικά όταν ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, τότε πραγματικά το instagram γκρεμίζεται και τα στόματα μένουν ανοικτά. Όλα τα προσόντα της σε πρώτο πλάνο! Δείτε την Λάουρα Νάργες εδώ…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments