Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανανεωμένη σε έξοδο μετά τον χωρισμό της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανανεωμένη σε έξοδο μετά τον χωρισμό της
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άφησε πίσω της τον χωρισμό και δείχνει να το απολαμβάνει

Mια ιδιαίτερη περίοδο διανύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της στον Alpha για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η παρουσιάστρια του Pop Up πρόσφατα απασχόλησε τα media με την προσωπική της ζωή, μετά τα δημοσιεύματα για τον οριστικό χωρισμό της από τον τράπερ, Snik.

Kαι μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά -μέχρι σήμερα- για την απόφαση αυτή, ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε και μέσω instagram μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από την πλευρά του ράπερ αλλά και το unfollow του.

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως όλα δείχνουν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και η νέα της δημόσια εμφάνιση μας άρεσε πολύ αφού εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση. Η παρουσιάστρια – μοντέλο βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Τρίτης όπου και παρακολούθησε την παράσταση “Το νυφικό κρεβάτι” μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πέταξε το σουτιέν της, φωτογραφήθηκε toplees με ένα μαγιό που αναδείκνυε τα οπίσθιά της και έκανε τον SNIK να βλέπει τι έχασε

Περνά και μόνη της καλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές που κυκλοφορεί solo, μετά τον χωρισμό της με τον SNIK. Μετά από όσα γράφτηκαν για τη μεταξύ τους σχέση και τον επεισοδιακό χωρισμό τους, η παρουσιάστρια του ALPHA μοιάζει να περνά και μόνη της καλά, μη παραλείποντας να μοιραστεί στιγμιότυπα από το μικρό της «διάλειμμα» με τους διαδικτυακούς της φίλους και followers.

Σε ένα εξ’ αυτών, τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της, με την ίδια να καταφέρνει να αποσπάσει θετικότατα σχόλια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Όπως φαίνεται δεν θα κάτσει να «σκάσει» κιόλας…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments