Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [12/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [12/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου.

Κριός

Η δημιουργικότητα είναι το εισιτήριό σου για νέα επίπεδα πάθους αυτήν τη στιγμή στο δεσμό σου. Άσε τη φαντασία σου να σε καθοδηγήσει με τους πιο θερμούς εκφραστικούς τρόπους, για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Όσο πιο αυθεντικά εκφράζεσαι, τόσο μεγαλύτερη στοργή και αγάπη θα μεταφέρεις στην ερωτική σου ζωή τώρα.

Ταύρος

Αφήνοντας να αναδυθεί το παιδί μέσα σου και συμπεριφερόμενη πιο ανάλαφρα θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Όμως οι ανταμοιβές στην ερωτική σου ζωή, προέρχονται από τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέσα σου. Η εκδήλωση όσων επιθυμείς να ζήσεις ρομαντικά, είναι σίγουρα δυνατή. Οι μόνοι περιορισμοί, είναι αυτοί που δημιουργεί το μυαλό σου.

Δίδυμος

Το πάθος τροφοδοτεί τις κινήσεις σου και σε ωθεί να κάνεις κάποια συγκεκριμένα βήματα στα ερωτικά σου. Όμως οι βιαστικές κινήσεις δε θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το να κρατάς για τον εαυτό σου κάποιες σκέψεις, στην πραγματικότητα, δεν βοηθάει καθόλου. Είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πρέπει να τα μοιράζεσαι ανεπιφύλακτα. Απλά διάλεξε την κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος

Ερεύνησε με ειλικρίνεια, τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να ακολουθήσεις και να βιώσεις αυτό που λαχταρά η καρδιά σου. Προσπάθησε να δεις πώς ο αυθορμητισμός μπορεί να φέρει περισσότερη διασκέδαση στον έρωτα και τη σχέση σου τώρα. Με τον εραστή σου, θα νιώσετε πιο τολμηροί – ή τουλάχιστον πιο δεκτικοί – να βιώσετε νέες συγκινήσεις τώρα. Τα καλά νέα είναι πως σας περιμένουν! 

Λέων

Προσπάθησε να αντιδράς λιγότερο και να παρατηρείς περισσότερο σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα. Γίνε καλύτερα παρατηρητής των καταστάσεων και μην αναλαμβάνεις άμεσα δράση. Μπορείς να εμπιστευτείς αυτό που βλέπεις και αισθάνεσαι. Αυτές οι ιδέες σε εξοπλίζουν με ό, τι χρειάζεται για να εκφραστείς αυθεντικά στον αγαπημένο σου – και πιθανώς όταν ο χρόνος είναι πιο κατάλληλος. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος

Ο εραστής σου, θέλει να σκεφτείς με προσοχή τις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να μην συμφωνεί ολόψυχα με τις ιδέες σου αλλά σε σέβεται αρκετά για να σου προσφέρει υποστήριξη. Λάβε υπόψη το πόσο σε αγαπάει, σε κατανοεί και σε βοηθάει. Πίστεψε πως η συμβολή του, θα είναι θετική και χρήσιμη… κι όχι επικριτική κι απογοητευτική.

Ζυγός

Ο αγαπημένος σου θα χρειαστεί να κατανοήσει καλύτερα μια ιδέα ή ένα σχέδιό σου. Κι αυτό επειδή η φαντασία σου είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα το όραμά σου να του φαίνεται μη ρεαλιστικό ή ουτοπιστικό. Γι’ αυτό άφησέ τον να γίνει η φωνή της λογικής όπου χρειάζεται. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσετε δουλεύοντας μαζί για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού!

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, μπορεί αναμφίβολα να επωφεληθεί από τις ιδέες που έχεις για να ενισχύσεις την άνεση μέσα σ’ αυτή. Μπορείς να προσθέσεις επιπλέον λάμψη όπου χρειάζεται και να εισάγεις θετικές αλλαγές που θα την ενισχύσουν, χάρη στην ευφάνταστη ή δημιουργική σου προσέγγιση. Και να έχεις υπόψη, πως δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις δεκάρα για να γευτείς τις απολαύσεις που προσφέρονται τώρα!

Τοξότης

Μην περιμένεις από τον εραστή σου να συνδεθεί άμεσα με κάτι που προτείνεις ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιωδώς το κάνεις. Όσο αυτός επεξεργάζεται όσα ειπώθηκαν, άκουσε τη διαίσθησή σου και κάνε υπομονή. Επειδή η ανυπομονησία θα μπορούσε να μετατραπεί σε απογοήτευση ή επιθετικότητα αν αγνοήσεις την εσωτερική σου φωνή. Ανέπνευσε βαθιά, μέτρησε μέχρι το δέκα και συνηγόρησε για ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία.

Αιγόκερως

Η προσπάθεια να κάνετε κάποια μαθήματα με τον εραστή σου, δεν θα είναι μόνο διασκεδαστική, αλλά ίσως λάβει και διάφορες άλλες μορφές. Είσαι πρόθυμη να δημιουργήσεις κάτι εντυπωσιακό με τον εραστή σου… και μια κοινή αναζήτηση προσφέρει κάτι ιδιαίτερο για να εστιάσετε. Άνοιξε το μυαλό σου και αφαίρεσε τα εμπόδια στην τόνωση της διεύρυνσης του νου που προσφέρεται. Μαζί, μπορείτε να λάμψετε! 

Υδροχόος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση, με την ελπίδα να τελειώσεις οριστικά και να προχωρήσεις από μία κατάσταση που σε βάραινε τελευταία. Η ένταση ή η αβεβαιότητα θα είναι στοιχεία της φαντασίας σου μαζί με κάποιες ανεπιθύμητες και κουραστικές σκέψεις. Γίνε υποστηρικτής της θεραπείας σου και προσέγγισε ένα ρομαντικό ζήτημα με τη συμπόνια και τη χάρη που γνωρίζεις πως χρειάζεται.

Ιχθύς

Προσπάθησε να δεις τα οφέλη που θα έχεις αν κοιτάξεις το φως κι όχι τις σκιές της ερωτικής σου ζωής. Τώρα προσφέρονται πολλές θετικές και φωτεινές δονήσεις. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορείς να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις ένα παθιασμένο σχέδιο. Προχώρησε προς το ρομαντικό σου μέλλον, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Η περιπέτεια που θέλεις, μπορεί να ξεκινήσει – αλλά μόνο όταν ολοκληρωθεί η πρακτική προετοιμασία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments