Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Δύσκολες ώρες για εκείνη και την οικογένεια της

Έλενα Κρεμλίδου: Δύσκολες ώρες για εκείνη και την οικογένεια της
Έλενα Κρεμλίδου: Εμφανώς στεναχωρημένη η γνωστή influencer ζητάει την βοήθεια του κόσμου για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και την οικογένεια της. Η πρώην παίκτρια του Survivor γνωστοποίησε πως ο θείος της, αδελφός της μητέρας της, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο. Δακρυσμένη η Έλενα Κρεμλίδου απηύθυνε δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει.

Η διάσημη influencer «χρησιμοποίησε» την αναγνωριμότητα της για καλό σκοπό , αφού θέλει να βοηθήσει τον θείο της , ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και δίνει την δική του μάχη για την ζωή του .

Η Έλενα «Mariposa» Κρεμλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000.

Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης, όπως έχει δηλώσει η ίδια και αναφέρει και η ανακοίνωση του ΣΚΑI για το Survivor, έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Όμως, φαίνεται πως λίγο καιρό πριν είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης με την πρώην σχέση της αλλά και τις «ποvηρές» δηλώσεις της για τους μελαμψούς άντρες. Η ίδια ήταν σε σχέση με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, με τους δύο τους να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και να αναρτούν φωτογραφίες τους στα social media.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, η Έλενα Κρεμλίδου είχε παραδεχτεί πως ο καλός της έχει «μεγάλα χαρίσματα» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σχεδόν ναι, ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι… you never go back».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments