Αθλητισμός

Άρης: Στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη ο Φαμπιάνο

Άρης: Στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη ο Φαμπιάνο
Άρης: Είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής για τη νέα σεζόν, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα ξεκίνησε χθες το ταξίδι του από τη Βραζιλία και εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα όπου τον περιμένουν οι άνθρωποι του Άρη για να κλείσει τη μετακίνηση του στον «Θεό του πολέμου». Μάλιστα ο 29χρονος ανήρτησε και φωτογραφία από το αεροπλάνο, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του. Στον Άρη περιμένουν την άφιξη του , ώστα να «κελίσουν» τπ γργορότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπιανο έχει 81 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας συνολικά και 25 στην Β’ κατηγορία, όπως Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε. Από εκεί και πέρα στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό της Μποαβίστα. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 27 φορές. Στην συνέχεια μετέβη στην Τουρκία, όπου συμπλήρωσε 33 εμφανίσεις στην Super Lig. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Ντενιζλίσπορ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έρθει τις επόμενες ώρες για λογαριασμό του Άρη ο Φαμπιάνο Λάισμαν.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους». Με την άφιξή του, θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα εξελιχθούν ομαλά να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μία γεμάτη σεζόν με 34 παιχνίδια με τη Ντενιζλίσπορ στην τουρκική Super Lig.

Ο Φαμπιάνο θα αποτελέσει αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Άρη έπειτα από αυτές των Ιζέτ Χαΐροβιτς, Ντένις αλλά και του Μπαντού Εντιαγέ για την απόκτηση του οποίου απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Άρης βρήκε τον έναν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που ψάχνει. Ο πρώτος κεντρικός αμυντικός που ψάχνει ο Άρης βρέθηκε. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έχει συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 30χρονος στόπερ τη φετινή σεζόν έπαιξε στην Ντενίζλισπορ (34 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα με Μποαβίστα (27 συμμετοχές) και με ενώ με Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε στην πατρίδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments