Ελλάδα

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης
Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ζωντανός ο σύντροφος της άτυχης 26χρονης που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή. Δεν παραδίνεται, πετάει πέτρες στους αστυνομικούς και απειλεί να αυτοκτονήσει.
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση. Ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας βρέθηκε ζωντανός και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στο πως βρήκε τον θάνατο η νεαρή Γαρυφαλλιά. Ο 30χρονος άνδρας αναζητούνταν σε όλο το νησί από την Παρασκευή.

Φολέγανδρος: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ο 30χρονος άνδρας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή. Οι αρχές προσπαθούν να τον προσεγγίσουν. Φολέγανδρος

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Αστυνομικοί και λιμενικοί διαπραγματεύονται με τον νεαρό προκειμένου να παραδοθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

H άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Φολέγανδρος

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή η 26χρονη, μάρτυρες την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Φολέγανδρος

Παράλληλα, έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε η νεαρή και βρέθηκε σπασμένο, με τις αστυνομικές αρχές να εκτιμούν πως εάν υπήρξε έγκλημα, συνέβη στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα.

Νωρίτερα οι αρχές διαπίστωσαν πως πίσω από τον θάνατο της νεαρής κρύβεται εγκληματική ενέργεια καθώς βρήκαν ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments