Τεχνολογία

TikTok app –φτάνει τα 3 δισ. downloads

TikTok app –φτάνει τα 3 δισ. downloads
TikTok app: Αστρονομικά τα ποσά για την εφαρμογή αφου είνα η πρώτη εκτός του Facebook.
TikTok app: Αστρονομικά τα ποσά για την εφαρμογή αφου είνα η πρώτη εκτός του Facebook.

Δεν μπορεί ουδείς πλέον να αμφισβητήσει τον εθισμό στα μικρής διάρκειας ψυχαγωγικά – εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά και κάθε είδους video που περιλαμβάνονται στη ροή του TikTok app, εξ ου και έγινε η πρώτη εφαρμογή – εκτός Facebook – που έσπασε το φράγμα των τριών δισεκατομμυρίων λήψεων παγκοσμίως σε iOS και Android, σύμφωνα με το Sensor Tower.

Η εφαρμογή του TikTok  είναι πλέον η μοναδική εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις και υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το πρώτο εξάμηνο του 2021, καθώς έφτασε τις 383 εκατομμύρια εγκαταστάσεις για πρώτη φορά και εκτιμάται ότι άγγιξε τα 912,2 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

TikTok app

Ταχύτατη άνοδος για το TikTok app

Η ταχύτατη άνοδος του TikTok επιταχύνθηκε το 2021 με τις λήψεις για πρώτη φορά να αυξάνονται κατά 2% από το τέταρτο τρίμηνο του 2020 στο πρώτο τρίμηνο του 2021 αγγίζοντας τις 177,5 εκατομμύρια λήψεις και κατά 16% από το πρώτο τρίμηνο του 2021 στο δεύτερο τρίμηνο του 2021, φτάνοντας τις 205,4 εκατομμύρια λήψεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανάπτυξη που έχει σημειώσει η εφαρμογή από το τέταρτο ρεκόρ που είχε «σπάσει» στις αρχές του 2020, όταν είχε περισσότερες από 315 εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

Η εφαρμογή έχει πλέον εγκατασταθεί πάνω από τρία δισεκατομμύρια φορές, καθιστώντας την την πέμπτη εφαρμογή που το κάνει. Οι άλλες τέσσερις εφαρμογές που έχουν επιτύχει τρία δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις είναι οι WhatsApp, Messenger, Facebook και Instagram – που όλες ανήκουν στο Facebook. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι καταναλωτικές δαπάνες στο TikTok έχουν πλέον ξεπεράσει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Μόνο 16 εφαρμογές έχουν συγκεντρώσει ακαθάριστα έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από το 2014 και μόνο οι Tinder, Netflix, YouTube και Tencent Video έχουν φτάσει πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

TikTok app :Η τεχνολογία του πωλείται πλέον και σε άλλες εταιρείες

Μέσω του νέου τμήματος, ονόματι BytePlus, της μητρικής εταρείας θα γίνεται η πώληση της τεχνολογίας του. Η ByteDance, η μητρική εταιρεία της εφαρμογής TikTok που εδρεύει στο Πεκίνο ξεκίνησε να πουλάει την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης του TikTok σε άλλες εταιρείες, όπως αναφέρει το Financial Times. Η εταιρεία διαθέτει ένα νέο τμήμα που ονομάζεται BytePlus και η λίστα πελατών της περιλαμβάνει ήδη την εφαρμογή μόδας των ΗΠΑ, Goat, τον ταξιδιωτικό ιστότοπο της Σιγκαπούρης, WeGo, την ινδονησιακή εφαρμογή αγορών Chilibeli και την πλατφόρμα κοινωνικών παιχνιδιών με έδρα την Ινδία, GamesApp.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments