Ελλάδα

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά πήγαινε με παρέα στη Σίφνο

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά πήγαινε με παρέα στη Σίφνο
Φολέγανδρος: Τι δηλώσει φίλης της άτυχης κοπέλας.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο στη Φολέγανδρο που μπορούν να φέρουν νέες ανατροπές.

Φολέγανδρος: Eίχε ξεκινήσει για διακοπές μαζί με φιλικά ζευγάρια η 26χρονη

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες από το περιβάλλον της 26χρονης, η Γαρυφαλλιά είχε ξεκινήσει για διακοπές μαζί με φιλικά ζευγάρια με προορισμό το νησί της Σίφνου. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στην Φολέγανδρο. Η μαρτυρία που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος, μπορεί να φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας. Φολέγανδρος Κούγιας

Φολέγανδρος: Τι λέει η φίλη της

«Ήταν ένας άγγελος” είναι τα λόγια οικογενειακής φίλης της αδικοχαμένης 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» περιγράφει το κορίτσι που όπως λέει «μεγάλωσε μαζί με τα δικά μου παιδιά». Εξάλλου, η Γαρυφαλλιά λόγω της καταγωγής του πατέρας της από το Περιθώρι Αιγιαλείας, περνούσε τα καλοκαίρια της στο χωριό. «Αυτό το κορίτσι ζούσε μόνο για το διάβασμα. Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές.»

Η γυναίκα όταν πληροφορήθηκε την είδηση, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, μάλιστα πριν ακούσει την τραγική είδηση, όπως λέει, είχε ένα κακό προαίσθημα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόταν πως η τυχαία συνάντηση με συγχωριανό της, θα της επιφύλασσε τέτοια δυσάρεστη έκπληξη.

Φολέγανδρος: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στην έκθεσή του αναφέρει πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει στη θάλασσα. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι μώλωπες στο μάτι της νεαρής γυναίκας είναι από το χέρι του 30χρονου, δηλαδή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έριξε γροθιά στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς.

Ο κ. Μπογιόκας φέρεται να περιμένει να μελετήσει τις φωτογραφίες από το σημείο, προκειμένου να τεκμηριώσει το πώς προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Θέλει να αποδείξει αν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε την άτυχη κοπέλα με τα χέρια του ή αν την έριξε πάνω στα βράχια και τη χτυπούσε πάνω στα βράχια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments