Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [22/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [22/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μη φερθείτε με τον καλύτερο τρόπο στον/στην αγαπημένο/η σας θέλοντας να τον/την πείσετε για κάτι. Καλό θα ήταν να δοκιμάσετε άλλα μέσα για να τον/την κάνετε να μοιραστεί την άποψή σας. Χρησιμοποιήστε την ικανότητα σας στο λόγο. Υιοθετήστε μία πιο χαλαρή, ευέλικτη και ευπροσάρμοστη προσέγγιση.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γράψετε ένα ερωτικό σημείωμα σε κάποιον ξεχωριστό. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στο χαρτί με τη μορφή μιας κάρτας, ενός γράμματος, ενός ποιήματος ή ακόμη και μέσω ενός έργου τέχνης. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκφράσετε ξεκάθαρα πως αισθάνεστε, ακόμη και αν αυτό θα γίνει μέσω μιας οθόνης υπολογιστή. Η δύναμη του λόγου σας είναι αυτή που θα σας επιτρέψει να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας σήμερα.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας απελευθερώνει από ορισμένους περιορισμούς που αισθανόσασταν ότι έπρεπε να τηρείτε στην σχέση σας. Υπάρχει ένα κλίμα αρμονίας, που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα γύρω σας και σας ενθαρρύνει να συγχωρήσετε και να αφήσετε κάποια πράγματα πίσω σας, καθώς επίσης και να χαλαρώσετε τη στάση σας. Μπορείτε πλέον να μιλήσετε με ασφάλεια και να απελευθερώσετε την ένταση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια σύγκρουση.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι η τρέχουσα σχέση σας πάσχει από συναίσθημα, αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι βρίσκετε τις συζητήσεις σας πολύ διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον, μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή και αισθάνεστε το ίδιο για θέματα, που μπορεί να φτιάξουν ή να χαλάσουν μία σχέση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μην το προσπερνάτε.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην συγκρατηθείτε αν βγείτε σε ένα ραντεβού απόψε. Υπάρχει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα γύρω σας, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αμηχανία και θα καταπραΰνει τυχόν εντάσεις. Για το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θα πρέπει να συζητήσετε είναι για οτιδήποτε σχετίζεται με αρρώστιες και επιδημίες.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια χαλαρή αύρα στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε κολλήσει σε μία ρουτίνα και ξεχνάτε ότι η ζωή είναι για να τη ζείτε. Ίσως θα πρέπει να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο. Αν αποφασίσετε να αλλάξετε στάση και να πάτε κάπου που δεν έχετε πάει ποτέ ξανά μπορεί να εκπλαγείτε από όσα θα ανακαλύψετε.

Ζυγός

Υπάρχει μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα σήμερα, που σας διευκολύνει να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και συζητήσεις για τον εαυτό τους, τη ζωή τους, τις χαρές και τις λύπες τους. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει την υπόσχεση μιας ρομαντικής σχέσης, παρόλο που στην αρχή δεν θα αισθανθείτε ιδιαίτερη χημεία και πάθος για αυτό το άτομο. Απλά δώστε του χρόνο.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ηρεμία στην ερωτική σας ζωή. Αν πρόσφατα συνέβη κάποιο αμήχανο περιστατικό – κάτι που μπορεί εύκολα να συμβεί ανάμεσα σε καινούργιους εραστές- που σας ενόχλησε, τότε η ενέργεια της μέρας θα καταπραΰνει τις ανησυχίες και θα σας βοηθήσει να το ξεχάσετε. Μην επιτρέπετε σε ανούσια πράγματα να χαλάσουν μία δυνητικά υπέροχη σχέση.

Τοξότης

Η συζήτηση είναι ο κατάλληλος τρόπος για να φτάσετε στην καρδιά ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του πείτε πώς αισθάνεστε. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με πολύ παθιασμένες δηλώσεις ή με κολακείες. Κρατήστε τα πράγματα απλά.

Αιγόκερως

Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας σήμερα. Μπορεί για παράδειγμα να έχετε μία συνάντηση στο διαδίκτυο, να παίζετε σκάκι ή να σχεδιάζετε μια ομαδική δραστηριότητα, όταν ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντί σας είναι πολύ γοητευτικό και σας αρέσει. Ευτυχώς τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Υδροχόος

Αν σήμερα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε οποιουδήποτε είδους κοινωνική συγκέντρωση, θα σας δοθούν υπέροχες ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα, που κινούνται σε κύκλους στους οποίους πάντα θέλατε να μπείτε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να κάνετε νέες γνωριμίες και να συστηθείτε σε όποιον/α σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει στον έρωτα μία πιο χαλαρή χροιά. Αυτό μπορεί να είναι απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μία περίοδο πάθους και έντασης. Μερικές φορές είναι ωραίο να μπορείτε να μιλάτε για τα πάντα χωρίς να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να φτάσετε σε ένα στόχο ή την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments