Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [22/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Κριός 

Με τον Ήλιο που προσφέρει τη μοναδική του δύναμη στην αληθινή αγάπη και τη βαθιά εγκάρδια έκφραση, θα συνειδητοποιήσεις πως η προσπάθεια να αποκαλύψεις ό, τι σκέφτεσαι και νιώθεις στον αγαπημένο σου, είναι αισθητά πιο εύκολη. Πρόκειται να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο στα συναισθήματά σου, κι αυτό θα διευκολύνει τη μεταφορά της παθιασμένης σου αλήθειας!

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες, ο Ήλιος στοχεύει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου. Αν θέλεις να αισθανθείς πιο ασφαλής ρομαντικά , τότε το να πεις αυτά που σκέφτεσαι μπορεί να γίνει με αυξημένη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερο πάθος!

Δίδυμος

Αν η προσπάθεια να κάνεις καλή εντύπωση σε ένα συγκεκριμένο άτομο ήταν δύσκολη, θα ανακαλύψεις πως είσαι ευλογημένη με νέες, παθιασμένες ικανότητες. Ωστόσο αυτό που ίσως χρειαστεί να αποφύγεις από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες είναι να μην παρασυρθείς σε μονόλογο ή να μην δραματοποιείς όσα μεταφέρεις. Καθώς ο Ήλιος επηρεάζει την επικοινωνία, θυμήσου πόσο πιο ερωτική μπορεί να είναι μόνο η ακρόαση, από μεριάς σου!

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορεί να είναι ξεκάθαρο πως ένα συγκεκριμένο άτομο δεν λαμβάνει το μήνυμα, την υπόδειξη ή το σημείο που τονίζεις. Αν του εξηγήσεις πού κάνει λάθος, θα μπορούσε να γυρίσει τα πράγματα και να φανείς εσύ αυτή που προκαλεί προβλήματα. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι προσεκτική με τον αποφασιστικό τρόπο που θα τον αντιμετωπίσεις.

Λέων

Η επικοινωνία ή η αλληλεπίδραση με τον εραστή σου μπορεί να είναι λιγότερο συχνή ή συνεπής από ό, τι θα ήθελες. Οι τρέχουσες συνθήκες δηλώνουν απόσταση, είτε σωματική είτε συναισθηματική. Όμως να ξέρεις πως αυτό είναι προσωρινό. Μόλις ανοίξουν ξανά οι γραμμές επικοινωνίας, εσύ και το αντικείμενο του πόθου σου θα μιλάτε όλη τη νύχτα, μέχρι την αυγή. 

Παρθένος

Η εστίασή σου θα στραφεί στο παρελθόν και σε κάτι που γνωρίζεις πως παρέμεινε ανοιχτό με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως θελήσεις να επικοινωνήσεις για να δεις αν υπάρχει ακόμη αυτή η σπίθα που θα μπορούσε να γίνει πυρκαγιά με λίγη ώθηση. Σκέψου μόνο αν προσπαθείς να αναδημιουργήσεις κάτι που ήταν πολύ καλό. Μετά αναρωτήσου, αν αυτό είναι πραγματικά εφικτό.

Ζυγός

Αυτή είναι μια από τις στιγμές που ένα πρόβλημα που μοιράζεσαι, διπλασιάζεται και δεν μειώνεται. Μπορεί να είναι ο εραστής σου αυτός που έχει ένα πρόβλημα με το οποίο παλεύει. Όμως η συμμετοχή ή η παρέμβασή σου μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμη ή ευπρόσδεκτη όσο νομίζεις. Μπορεί να καταλήξεις να απορροφήσεις περισσότερα από το θέμα… από ό, τι θα έπρεπε.

Σκορπιός

Τι λένε για την απουσία σε μια ερωτική σχέση ; Είναι γνωστό πως μεγαλώνει τον έρωτα. Παρόλο που με τον εραστή σου, ίσως δεν χρειαστεί να δημιουργήσετε φυσική απόσταση μεταξύ σας, υπάρχουν οφέλη αν δώσετε ο ένας στον άλλο χώρο για να ανασάνει τώρα. Οι φλόγες χρειάζονται οξυγόνο. Διαφορετικά, ξεθυμαίνουν. Λίγη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σας για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα είναι αυτό ακριβώς που διέταξε ο γιατρός της αγάπης!

Τοξότης

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που καταλαβαίνεις την ανάγκη να γίνεις ακροατής για ένα αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιον στενό φίλο. Μπορεί όμως να υπάρχουν όρια στο πόσο συχνά θα ακούς τη λέξη «εγώ». Γιατί μ’ αυτό τον τρόπο, μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή θα γίνει δυσάρεστα μονόπλευρη. Λοιπόν, θα συνεχίσεις να τον ακούς και θα το αφήσεις να περάσει ή θα τον βάλεις στην εικόνα; Αυτό θα εξαρτηθεί από την υπομονή σου.

Αιγόκερως

Το ένστικτό σου είναι σωστό αν νιώθεις πως δημιουργείται μια ερωτική σχέση ή ενισχύεται η ήδη υπάρχουσα. Κατά κάποιο τρόπο, ένα αδιέξοδο παύει να υπάρχει, χάρη στη δράση και την πρόοδο. Εστίασε στο πώς κινείται κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα και αν ο ρυθμός του είναι αργός. Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση για τα καλά αποτελέσματα που προσφέρει η υπομονή θα λάβεις αυτή την υπενθύμιση σύντομα.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να επηρεάζει πλέον τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, υπάρχει ένα νέο κύμα ενέργειας για να το διοχετεύσεις στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση οποιασδήποτε σχέσης. Τα ερωτικά σου θέματα μπορεί να έχουν μια πιο δραματική αίσθηση τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αυτό είναι κάτι που πιθανόν θα υποδεχτείς. Αν η σχέση σου μέχρι πρόσφατα ήταν περισσότερο εγκεφαλική παρά παθιασμένη, τότε να ξέρεις πως αυτό πρόκειται να αλλάξει!

Ιχθύς

Ακόμα κι αν νιώθεις πως με τον αγαπημένο σου βαδίζετε σε άγνωστο έδαφος, θα νιώσεις μεγάλη άνεση από τη συνεργασία σας. Το να βάλετε μαζί τα κεφάλια σας για να λύσετε ή να δημιουργήσετε κάτι, μπορεί να είναι μια εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας. Αν νιώσεις εμπνευσμένη σε αυτό το πρώιμο στάδιο, περίμενε να δεις πόσα κίνητρα θα έχεις με τον εραστή σου… πολύ σύντομα! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments