Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [23/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός

Συνηθίζετε να είστε πολύ άμεσοι στις σχέσεις σας, για αυτό και θα εκπλήξετε τον εαυτό σας σήμερα. Για κάποιο λόγο που δεν μπορείτε θα συνειδητοποιήσετε, απολαμβάνετε να διανθίζετε την αλήθεια με μερικά καλά επιλεγμένα λόγια και εικόνες, προκειμένου να δείξετε πιο επιθυμητοί. Το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια ορισμένες αλήθειες, ενώ οδηγεί άλλες πιο μακριά. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο ένα παιχνίδι – σαν να προσπαθεί ο ένας να μαντέψει τα κίνητρα του άλλου- και όχι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσετε τις ώρες με τον/την σύντροφό σας. Είναι σαν να προσπαθείτε και οι δύο να μαντέψετε τι κρύβει ο άλλος ενώ ταυτόχρονα προσποιείστε ότι είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ένταση στα συναισθήματά σας. Μπορεί να είστε σε θέση να κρύψετε κάποια από τα πιο ισχυρά σας συναισθήματα πίσω από ένα τείχος αδιαφορίας αλλά όχι όλα. Το καινούριο σας φλερτ θα μπορέσει να δει ξεκάθαρα ότι είστε τρελά ερωτευμένοι μαζί του, ακόμη και αν προσποιείστε ότι δεν σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αλλάξετε λίγο την αλήθεια. Για κάποιο λόγο δεν αντέχετε να αφήσετε το καινούριο σας φλερτ να νομίζει ότι ζείτε μία συνηθισμένη ζωή όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Αισθάνεστε τόσο ερωτευμένοι, που θέλετε να πιστεύει ότι είστε πάρα πολύ γοητευτικοί και ξεχωριστοί – και μέχρι το τέλος της συζήτησης θα το έχετε καταφέρει.

Λέων

Παρόλο που η επικοινωνία σας σήμερα θα έπρεπε να είναι αρκετά απλή υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, ίσως δεν εξελιχθεί έτσι. Αν μόλις ξεκινήσατε μια νέα σχέση, μπορεί κανείς από τους δυο σας να μην είναι απόλυτα ειλικρινής με τον άλλον – ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν είστε σίγουροι πώς να θίξετε ένα συγκεκριμένο θέμα στον/στην σύντροφό σας, αν και θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πολύ εύκολο για εσάς. Βαθιά μέσα σας νιώθετε ότι το καινούργιο σας φλερτ είναι το ίδιο παθιασμένο με εσάς, ακόμη και αν δεν σας το έχει πει με λόγια. Από την άλλη, έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, παρόλη τη λατρεία που σας δείχνει.

Ζυγός

Συνήθως η επικοινωνία είναι ο τρόπος με τον οποίου οι άνθρωποι ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα και αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους. Αλλά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάποια πράγματα που θα έπρεπε να είναι αρκετά προφανή αγνοούνται και η συζήτηση συνεχίζεται για όλα εκτός από αυτό που θα έπρεπε να είναι το κεντρικό θέμα. Προσπαθήστε να είστε άμεσοι και απλοί στις κουβέντες σας και θα ανταμειφθείτε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε ακόμη πιο αόριστοι από ότι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να είστε αινιγματικοί ή να αποκρύψετε την αλήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά θέλετε να έχετε όλες τις επιλογές ανοιχτές. Το να λέτε αυτό που εννοείτε και να εννοείται αυτό που λέτε, σας κάνει να αισθάνεστε ότι περιορίζεστε.

Τοξότης

Δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν φαίνεται να παίρνετε τις πληροφορίες που θέλετε από το άτομο που έχετε απέναντί σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι παρόλο που η δυναμική επικοινωνίας είναι καλή, ελπίζετε να ακούσετε συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με το πώς αισθάνεται για εσάς και αυτό είναι που προκαλεί το πρόβλημα. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο άτομο είναι αποφασισμένο να μην φανεί ευάλωτο απέναντί σας.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρύψετε τις σκέψεις σας. Για κάποιο λόγο δεν θέλετε το τελευταίο σας φλερτ να ξέρει τα πάντα για σας τόσο σύντομα. Ωστόσο, παράλληλα, είστε εξίσου αποφασισμένοι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτόν/αυτήν, αλλά χωρίς να αποκαλύψετε πολλά. Στο τέλος, κάποιος από τους δυο σας θα σπάσει πρώτος.

Υδροχόος

Δεν έχετε πρόβλημα να συμβιβάζεστε όταν παίρνετε αποφάσεις μαζί με τον/την σύντροφό σας. Δεν σας αρέσει καθόλου να διαταράσσετε τη λεπτή ισορροπία της σχέσης σας προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας ή τις απαιτήσεις σας. Παρόλα αυτά, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προωθήσετε την άποψή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε ο/η αγαπημένος/η σας να ξέρει τι θέλετε και να μην μπορεί να αρνηθεί.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε λίγο πιο μυστηριώδεις από ότι συνήθως. Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά τώρα θέλετε να πάτε τα πράγματα ένα βήμα πιο μακριά. Η συζήτηση σας θα είναι αρκετά σαγηνευτική και σίγουρα ξέρετε τον τρόπο για να την κατευθύνετε εκεί που θέλετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments