Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [24/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [24/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Αν τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας ήσασταν πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές σας και δεν διασκεδάζατε καθόλου, είναι λογικό να έχουν προκληθεί εντάσεις και διαφωνίες. Επομένως σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας και να κάνετε κάτι τολμηρό και διασκεδαστικό.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να διορθώσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Έχουν προκύψει ορισμένα ζητήματα που και οι δύο προσπαθείτε να κρατήσετε κρυμμένα ή και να τα αγνοήσετε παρόλο που ξέρετε ότι θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα της σχέσης σας. Μην καθυστερείτε άλλο να τα αντιμετωπίσετε. Κάντε κάτι για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια και να δώσετε νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμος

Ο έρωτας σήμερα έχει το πλεονέκτημα του ενθουσιασμού. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πόσο πολύ εμπιστεύεστε το νέο σας φλερτ, παράλληλα όμως βρίσκετε αυτό το άτομο ιδιαίτερα συναρπαστικό, γοητευτικό και χαρισματικό. Αν βρεθείτε μόνοι, ίσως να μην μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να του/της δείξετε πόσο ερωτευμένοι είστε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε και να κάνετε κάποια πράγματα χώρια από το ταίρι σας. Η σχέση σας χρειάζεται ένα διάλειμμα καθώς τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Περνώντας λίγο χρόνο χώρια, θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα την όλη κατάσταση. Δεν θέλετε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Λέων

Αν δεν ήσασταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας αλλάξει γνώμη. Αν μία μικρή λεπτομέρεια σας έκανε να βράζετε από θυμό, να είστε σίγουροι ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο ζήτημα κάτω από την επιφάνεια, που μπορεί να συμβάλλει στην έλλειψη πραγματικής επικοινωνίας με το ταίρι σας. Και αυτό είναι που πρέπει να εξετάσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι για μία φορά στην ιστορία της σχέσης σας δεν μπορείτε να επαναλάβετε τη χθεσινή ρουτίνα. Εάν και μόνο η σκέψη μιας τόσο βαρετής καθημερινότητας σας κάνει να αισθάνεστε αναστάτωση, τότε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να επανασυνδεθείτε με όσα πράγματα σας ικανοποιούν.

Ζυγός

Εάν προσπαθούσατε να κρατήσετε κάποιο μυστικό, σήμερα μπορεί να αποκαλυφθεί υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Ωστόσο μπορεί να μην είναι κάποιος άλλος που θα τα πει όλα αλλά εσείς, καθώς αποφασίζετε ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρέπει να το μοιραστείτε με τους γύρω σας. Αν και θα είναι μία δύσκολη απόφαση, μακροπρόθεσμα θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε καλά.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δυσκολεύεστε να πάρετε μία απόφαση που αφορά τη σχέση σας. Ίσως χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία αλλά σας αρέσει και το συναίσθημα της ασφάλειας που προσφέρει μία μόνιμη σχέση Προς το παρόν, ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε με ηρεμία τα πράγματα.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει τον/την σύντροφό σας αναποφάσιστο και ευερέθιστο. Ωστόσο και εσείς δεν διευκολύνετε τα πράγματα με τη στάση σας. Και οι δύο επιδιώκετε να ξεφύγετε από περιορισμούς που πιστεύετε ότι επιβάλλει ο ένας τον άλλον. Ίσως θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο χώρια, κάνοντας ο καθένας αυτό που του αρέσει. Με αυτό τον τρόπο θα αποκαταστήσετε τη σύνδεσή σας με τον εαυτό σας και θα δώσετε ώθηση στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μία έκπληξη στην ερωτική σας ζωή, όταν απόψε επικοινωνείτε με έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι όπως το φανταζόσασταν και ίσως αρχίσετε να αναρωτιέστε μήπως έχετε κάνει κάποιο λάθος. Ωστόσο θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Εναπόκειται σε σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσουν τα πράγματα από δω και πέρα.

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται κάπως ασαφής λόγω του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού. Ο/Η σύντροφός σας φαίνεται να θέλει ένα πράγμα τη μία στιγμή και κάτι εντελώς διαφορετικό την επόμενη, κάτι που μπορεί να διαταράξει την αίσθηση ισορροπίας στη σχέση σας. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο για σας να συμβιβαστείτε. Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο διεκδικητικοί, ακόμη και αν προκαλέσετε την δυσαρέσκειά του/της.

Ιχθύς

Τα σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει το πάθος και τον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Αν κάτι σας σοκάρει, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αντιδράσετε με τρόπο που θα αποδειχθεί ο πλέον ακατάλληλος. Πριν κάνετε κάτι υπερβολικό, περιμένετε λίγο και αφήστε τη ροή των γεγονότων να αποκαλύψει ένα στοιχείο που θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments