Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Παρατείνεται έως 30 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων από παρόχους

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Παρατείνεται έως 30 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων από παρόχους
Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουλίου, έχουν εκ νέου οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού.

Προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουλίου, έχουν εκ νέου οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού.

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή κατά τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος και έως την 30.07.2022.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 θα διαρκέσει 12 μήνες, από 01.08.2021 έως 31.07.2022. Συνολικά χορηγήθηκαν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30 εκατ. €.

Ποια τα επιπλέον κίνητρα

Ως επιπλέον κίνητρα συμμετοχής, για πρώτη φορά η διοίκηση του Οργανισμού, οριοθέτησε ότι η επιδότηση καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο. Στόχος είναι υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα κατά την «αιχμή» της περιόδου των διακοπών.

Παράλληλα επιταχύνεται η αποπληρωμή των παρόχων του προγράμματος, καθώς θα υλοποιηθεί νέα ηλεκτρονική αίτηση αποπληρωμής.

Για αναλυτικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=&tab3=

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments