Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό και κορμί δίχως ίχνος κυτταρίτιδας

Βίκυ Κάβουρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό και κορμί δίχως ίχνος κυτταρίτιδας
Βίκυ Κάβουρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό και κορμί δίχως ίχνος κυτταρίτιδας φρόντισε να καταπλήξει τα πλήθη ακόμη μια φορά.

Μια κούκλα η Βίκυ Κάβουρα στις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.  Η πρώτη της στάση δεν ήταν η Μύκονος αλλά το Ναύπλιο. Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με ένα υπέροχο μπικίνι σε μωβ απόχρωση και ένα κορμί το κάτι άλλο. Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις ηθοποιούς που ακόμη και στις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram δεν χρησιμοποιεί κανένα είδος φίλτρου.

Φυσική και αψεγάδιαστη η Βίκυ Κάβουρα ξέρει πώς να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

«Έχω κάνει πολλές υπερβολές στο βωμό του fitness: υπήρχε περίοδος που πήγαινα δύο φορές την ημέρα στο γυμναστήριο –και μάλιστα με χαρά– και έτρωγα κοτόπουλο και σαλάτα 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 χρόνια. Είναι περιττό να πω ότι ήταν τραγικό και δεν πρέπει να το κάνει κανείς. Τώρα τρώω τα πάντα (εκτός από κοτόπουλο με σαλάτα). Όταν βλέπω, πλέον, ότι ανεβαίνει λίγο ο δείκτης της ζυγαριάς, ποιοτικά δεν αλλάζω κάτι στη διατροφή μου, απλώς μειώνω λίγο την ποσότητα, κυρίως το βράδυ», έχει πει η ίδια. Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα.

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε την πιο αισθησιακή της φωτογραφία.Η ηθοποιός διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα. Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα.

Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: Η καυτή ηθοποιός

Πολλοί την θεωρούν την Πέμελα Άντερσον της Ελλάδας. Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια.Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή «Θέατρο των Αλλαγών» και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Όσο για το πότε συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, ήταν το 2011 όταν πήρε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μετά από διάφορες οντισιόν, κέρδισε τον ρόλο της Έλενας Τσιριγώτη στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Το αμάρτημα της μητρός μου» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Ορέστη Τζιόβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments