Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος: Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του

Κυριάκος Βελόπουλος: Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του
Κυριάκος Βελόπουλος: Την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε νωρίτερα σήμερα η ολομέλεια της Βουλής.

Την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε νωρίτερα σήμερα η ολομέλεια της Βουλής. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη, 263 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, έναντι 9 βουλευτών της κόμματος του, της Ελληνικής Λύσης που καταψήφισαν. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δεν παρέστη στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ποια υπόθεση αφορά

Η άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου αφορά στη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του δύο Ρομά, για δήλωση που έκανε μετά από περιστατικό στην Μεσσήνη. Στη δήλωση εκείνη όπου υπήρξε εμπλοκή Ρομά, είχε ταχθεί υπέρ της οπλοκατοχής, ώστε τα θύματα ληστειών να μπορούν να αμύνονται, όπως είχε πει.

Σημειώνεται ότι την άρση της ασυλίας, ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ενώ θετική ήταν και η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια.

Κυριάκος Βελόπουλος: Δεν παρέστη στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Δεν παρέστη στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο 24 Ιουλίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιοι άλλοι, εκτός από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, θα είναι προσκεκλημένοι στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς οι πληροφορίες ήθελαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει προσκαλέσει και άλλες ομάδες ανθρώπων, που όπως λέει χαρακτηριστικά “δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων”. Σακελλαροπούλου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε έμμεσα στον κ. Βελόπουλο, λέγοντας πως η επέτειος δεν είναι μόνο για να βλέπουμε προς το παρελθόν και όσα κατακτήσαμε, αλλά και για να προσβλέπουμε και στο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments