Αθλητισμός

Ουάρντα: Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Μπέος

Ουάρντα: Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Μπέος
Ουάρντα: O Αχιλλέας Μπέος, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αιγύπτιου Αμρ Ουάρντα.

Ουάρντα: Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

Σε δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε για τον Αμρ Ουάρντα:

«Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχω στον Χαμπίμπι, τον γνωστό Ουάρντα και πως θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα του Βόλου, όπως επίσης γνωστό είναι και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Βόλος για την απόκτησή του.

Όμως η ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μου είναι αρκετή για συνεργασία αν δεν συνοδεύεται από αρχές και αξίες και μια πλήρως αποδεκτή κοινωνικά συμπεριφορά. Έτσι δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρoν που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας. Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο,

Αχιλλέας Μπέος». Ουάρντα

Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ατρόμητο

Εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Ουάρντα οδεύει προς τον Ατρόμητο. Άλλωστε ο Αιγύπτιος παίκτης ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ίδιο στον ΠΑΟΚ.

Από την ώρα που ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποχώρησε πρόωρα από τη βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και το μέλλον του στον Δικέφαλο του Βορρά δείχνει αβέβαιο, στον Ατρόμητο έχουν μπει στη διαδικασία να μιλούν σοβαρά για την προοπτική για μια τρίτη θητεία του 27χρονου ποδοσφαιριστή στη δυτική όχθη.

Ουάρντα: Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ

Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα. 

Συγκεκριμένα, υπήρξαν ρεπορτάζ στον τουρκικό Τύπο τα οποία ανέφεραν ότι η Γαλατάσαραϊ θέλει να εκμεταλλευτεί το επεισόδιο που είχε ο Αμρ Ουάρντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να κάνει δικό της τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Ο Αφρικανός, μετά την απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να τον διώξει από την προπόνηση, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με την Γαλατάσαραϊ να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Οι Τούρκοι αναφέρονται στο επεισόδιο του Ουάρντα με τον Λουτσέσκου και επισημαίνουν ότι το όνομα του 27χρονου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην ατζέντα της Γαλατάσαραϊ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά, μετά την ένταση που υπήρξε με τον Ρουμάνο στην προπόνηση της Τρίτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments