Nέα της αγοράς

Ετοιμαστείτε για τον αγώνα στο πάρκο

Ετοιμαστείτε για τον αγώνα στο πάρκο

Τρίκυκλα: Πως να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Τα τρίκυκλα είναι ένα μεταβατικό όχημα μεταξύ ενός καροτσιού και του πρώτου πραγματικού ποδηλάτου. Μαζί τους, τα παιδιά συνηθίζουν στη μεγαλύτερη ανεξαρτησία και μαθαίνουν να φροντίζουν τον εαυτό τους όταν βρίσκονται μακριά από το χέρι της μητέρας.

Καθώς αυτό εξακολουθεί να είναι το πρώτο όχημα του παιδιού που μαθαίνει να οδηγεί μόνος του, τα περισσότερα τρίκυκλα για παιδιά κάτω των 2 ετών έχουν την επιλογή γονικού ελέγχου. Χάρη στο ειδικό τιμόνι, μπορείτε να αφήσετε το παιδί να πάει μόνο του, και μπορείτε επίσης να πάρετε τον έλεγχο και να το σπρώξετε, σαν να ήταν σε καρότσι.

Τα μικρά παιδιά ανακαλύπτουν απλώς το ανταγωνιστικό πνεύμα από μόνα τους. Διοργανώστε έναν αγώνα τρίκυκλων στο πάρκο. Η διασκέδαση θα είναι εγγυημένη για όλους. Ακόμα κι αν το παιδί σας είναι ακόμα πολύ μικρό, χάρη στο τιμόνι μπορείτε να το βοηθήσετε συμμετέχοντας στον αγώνα. Στην πραγματικότητα, ο διαγωνισμός θα είναι περισσότερο μεταξύ των γονέων, αλλά για τα παιδιά η διασκέδαση δεν θα είναι λιγότερο.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τρίκυκλο;

Τα τρίκυκλα με γονικό έλεγχο είναι κατάλληλα για παιδιά μεταξύ 18 και 24 μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ασφάλειά τους είναι υψίστης σημασίας. Επιλέξτε μια ζώνη με αγκράφα τριών σημείων για να την ασφαλίσετε στο άνετο κάθισμα.

Επιλέξτε πάντα ένα τρίκυκλο με ρυθμιζόμενο κάθισμα. Αυτό θα κάνει το παιδί πιο άνετο και θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει περισσότερο καθώς μεγαλώνει.

Φυσικά, τι είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς συναγερμό; Ως μετάβαση στον πρώτο τροχό, το παιδί έχει την ευκαιρία να μάθει να χειρίζεται μηχανικό κουδούνι ή κόρνα πολυμέσων για να ειδοποιεί τους πεζούς για το πέρασμα του.

Αν και το παιδί φαίνεται ήδη αρκετά μεγάλο, οι ακτίνες του ήλιου εξακολουθούν να είναι πολύ επιθετική ακτινοβολία για το δέρμα του παιδιού. Σας συνιστούμε να πάρετε ένα τρίκυκλο με ένα αποτελεσματικό κουβούκλιο και να λιπαίνετε πάντα το παιδί με αντηλιακή κρέμα όταν το βγάζετε.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα καθημερινό αντικείμενο που θα είναι πάντα μαζί σας, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα τρίκυκλο με αφαιρούμενη ταπετσαρία. Αυτό θα σας επιτρέψει να το πλύνετε και θα μοιάζει νέο για πολύ περισσότερο.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ποσότητα αποσκευών, κοιτάξτε πάντα να αγοράσετε ένα ελαφρύ τρίκυκλο. Τα τρίκυκλα για αυτήν την ηλικιακή ομάδα ζυγίζουν συνήθως μεταξύ 9 και 12 κιλών.

Μερικά από τα τρίκυκλα για τα μικρά έχουν τη δυνατότητα να γυρίζουν τη θέση του παιδιού – μπροστά ή πίσω στον γονέα.

Τα παιδιά άνω των 24 μηνών δεν χρειάζονται πλέον γονική βοήθεια για οδήγηση. Έχουν δημιουργηθεί ειδικά τρίκυκλα για αυτά χωρίς πρόσθετες συσκευές όπως τιμόνι γονικού ελέγχου, κουβούκλιο κλπ. Σε γενικές γραμμές, αυτά είναι τα ίδια τρίκυκλα που οδηγήσαμε με τα παιδιά πριν μάθουμε να οδηγούμε ποδήλατο με δύο ελαστικά. Τώρα, ευτυχώς, τα υλικά είναι πολύ καλύτερα και ο σχεδιασμός είναι, φυσικά, πολύ πιο μοντέρνος.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτά τα τρίκυκλα να είναι ιδιαίτερα ελαφριά, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να τα μεταφέρει, να τα τραβά και να τα σπρώχνει ή να τα μετακινεί όταν συναντά ένα εμπόδιο στο δρόμο. Το βάρος τους κυμαίνεται γενικά μεταξύ 2,5 και 3 κιλών.

Διατίθενται επίσης συνδυασμένα τρίκυκλα, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε εκδόσεις για άτομα κάτω των 2 ετών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για γονείς δύο παιδιών παρόμοιας ηλικίας. Το Kidso.gr είναι ο παιδικός παράδεισος στο διαδίκτυο, όπου θα βρείτε τα πάντα για το παιδί σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments