Τεχνολογία

Windows 365: Η Microsoft αναγκάζεται να τα διακόψει παρά την αυξημένη ζήτησή τους

Windows 365: Η Microsoft αναγκάζεται να τα διακόψει παρά την αυξημένη ζήτησή τους
Windows 365: Πολύ μεγάλη ζήτηση για την υπηρεσία.

Τα Windows 365 της Microsoft σας προσφέρουν πρόσβαση στο Windows 10 cloud PC σας όπου κι αν βρίσκεστε και η διάθεσή τους έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες για εταιρίες και επιχειρήσεις.

Windows 365: Πολύ μεγάλη ζήτηση για την υπηρεσία

Με Business (έως 300 εργαζόμενους) και Enterprise (πάνω από 300 εργαζόμενους) editions, οι χρήστες μπορούν να έχουν ένα cloud PC με 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου έναντι $20 το μήνα ή οχτώ cloud PC με 32GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου έναντι $158 το μήνα. Windows 365

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο cloud PC τους από οποιονδήποτε web browser και από οποιαδήποτε συσκευή Windows, macOS, Android, iOS, iPadOS ή Linux. Τα Windows 365 μάλιστα μπορούν να υποστηρίξουν όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων αυτών των υψηλών απαιτήσεων όπως το video editing.

Η ζήτηση για τα Windows 365 όμως είναι τόσο υψηλή που η Microsoft αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα μέχρι να αναβαθμίσει τη χωρητικότητα χρηστών, η οποία έφτασε στα όρια της σχεδόν αμέσως.

Προς το παρόν τα Windows 365 περιορίζονται σε εταιρικούς χρήστες, αλλά αργότερα μπορεί να γίνουν διαθέσιμα σε όλους. Η Microsoft δεν ανέφερε πότε ακριβώς θα επανέλθει το πρόγραμμα εγγραφής χρηστών, ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα ειδοποίησης.

Windows 365

Η ιδέα πίσω από τα Windows 365 είναι πως θα διευκολύνει τους εργαζόμενους να κάνουν τη μετάβαση από τον υπολογιστή της δουλειάς στον υπολογιστή του σπιτιού τους, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των αρχείων εργασίας. Ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα με την πανδημία που γίνεται πολλές φορές η μετάβαση από το χώρο εργασίας στο σπίτι.

Γλιτώνει επίσης χρήματα από εταιρίες και εργαζόμενους όσον αφορά τον εξοπλισμό που πρέπει να στηθεί στο σπίτι του εργαζομένου για να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δουλειά του, κόστος που μπορεί να είναι απαγορευτικό ειδικά για μικρότερες επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments