Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/08/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [07/08/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις στα ζώδια και τις σχέσεις τους.

Κριός

Τι είναι αυτό που κάνει τη σημερινή μέρα τόσο ξεχωριστή; Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί αυτή τη μέρα ως ορόσημο στη διαδικασία μεταμόρφωσης που περνάτε εδώ και καιρό. Βάζει επίσης νέα θεμέλια σε μια σημαντική σχέση για εσάς. Θα μπορούσε η αλλαγή που έχετε στο μυαλό σας να είναι η αρχή ενός ευχάριστου γεγονότος;

Ταύρος

Πώς ξέρετε ότι όλα θα εξελιχθούν άσχημα, αν δεν έχετε κάνει ακόμη το πρώτο βήμα; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς τι θα συμβεί. Ο/Η σύντροφός σας περιμένει να κάνετε μία κίνηση αλλά ακόμη αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Ας είμαστε ειλικρινείς – στο σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Δίδυμος

Η αλλαγή για εσάς είναι κάτι ξαφνικό, που συνήθως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για αργή και σταθερή πρόοδο στον τομέα των σχέσεων σας. Ξέρετε ότι θα πρέπει να γίνετε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στους γύρω σας. Ξεκινήστε με αυτή τη διάθεση και θα εκπλαγείτε από το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Καρκίνος

Αν πραγματικά θέλετε να ανακαλύψετε τα κρυμμένα χαρίσματα της σχέσης σας θα πρέπει να ξέρετε τον σωστό τρόπο. Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να σκίσετε μεμιάς όλο το περιτύλιγμα ή να το ανοίξετε σιγά-σιγά, Όπως και να έχει, όσο περισσότερο αργείτε τόσο περισσότερο θα το μετανιώνετε.

Λέων

Αισθάνεστε ότι έχουν συμβεί αρκετές αλλαγές στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα, θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τους λόγους. Αντιλαμβάνεστε επιτέλους τι προκάλεσε κάποιο δίλημμα στην τρέχουσα σχέση σας και είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα για να γιατρέψει τις πληγές που άφησε πίσω του. Αισθάνεστε πιο έτοιμοι παρά ποτέ να κάνετε αλλαγές -ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας.

Παρθένος

Κάποιες μέρες φέρνουν μαζί τους ένα σημαντικό καθήκον και η σημερινή μπορεί να είναι μία από αυτές. Ίσως κρατούσατε κακία στο ταίρι σας για κάποιο λόγο. Τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε την στάση σας, καθώς και την τάση σας να γίνεστε κτητικοί. Δεν είναι περίεργο που μαλώσατε με τον/την σύντροφό σας. Το πιθανότερο είναι ότι το προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κάπως ταραγμένη. Όταν δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση σας έχετε την τάση να αντιδράτε έντονα. Ξέρετε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αλλάξετε την στάση σας. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί αν κάνετε ένα διάλειμμα ή αλλάζοντας τις σκέψεις σας για τη συγκεκριμένη κατάσταση με εποικοδομητικό τρόπο.

Σκορπιός

Έχετε περάσει πολύ χρόνο να σκέφτεστε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Τώρα που έχετε κατανοήσει τις αιτίες που το προκαλούν, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετάβασης στο επόμενο στάδιο. Σήμερα θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πώς νιώθετε για το μέλλον σας, τις προτεραιότητές σας και τις αξίες σας. Προχωρήστε μπροστά με στόχο μια πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του εαυτού σας.

Τοξότης

Έχετε επίγνωση μιας αργής και σταδιακής μεταμόρφωσης, που συμβαίνει στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Το τρέχουν πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι σήμερα θα πρέπει να δείτε λίγο πιο προσεκτικά όσα χρειάζεται να αλλάξετε. Οι σχέσεις αλλάζουν συνεχώς, το ίδιο και εσείς. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο θα πρέπει να αποδεχθείτε.

Αιγόκερως

Αυτό που φοβάστε περισσότερο από όλα είναι οποιαδήποτε παρέκκλιση από τον κανόνα, οποιαδήποτε καθυστέρηση ή δυσλειτουργία στο πρόγραμμά σας – σε γενικές γραμμές το άγνωστο. Ωστόσο το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ζητά να πάρετε μία δύσκολη απόφαση. Θα πρέπει είτε να κινηθείτε σε αχαρτογράφητα νερά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας ή να συνεχίσετε με τη βαρετή ρουτίνα σας.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα θα σας μείνει αξέχαστη. Μπορεί να αποφασίσετε να εκφράσετε επιτέλους κάτι που θέλατε εδώ και πολύ καιρό, αλλά φοβόσασταν να ζητήσετε. Αν δεν ξέρετε για ποιο πράγμα μιλάμε, πολύ σύντομα θα καταλάβετε τόσο εσείς όσο και κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Αξιοποιείστε στο έπακρο την ενέργεια της σημερινής μέρας.

Ιχθύς

Έχετε τη συνήθεια να αντιστέκεστε στις αλλαγές όταν θα πρέπει να τις ενστερνιστείτε; Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε κάτι που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Απλώς έπρεπε να δείτε τις μελλοντικές δυνατότητες στην τρέχουσα σχέση σας για να κάνετε το πρώτο βήμα. Το σύμπαν θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Πηγή:astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments