Τεχνολογία

Realme X9 Pro: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου

Realme X9 Pro: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου
Realme X9 Pro: Το νέο μοντέλο πρόκειται να βρίσκεται στις αγορές μέχρι το Φθινόπωρο, όμως ήδη έχουν διαρρεύσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν και το smartphone Realme X9 Pro δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ήδη έχουν γίνει γνωστά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα από διαρροές που προέρχονται απευθείας από την Κίνα. Μπορεί το μοντέλο να έχει στο όνομά του τη λέξη Pro, αλλά τα χαρακτηριστικά του δείχνουν περισσότερο προς την κατεύθυνση του mid range.

Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του Realme X9 Pro έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, τεχνολογίας LCD, με ανάλυση Full HD+ και επεξεργαστή οκτώ πυρήνων στα 2.4 GHz. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις στη μνήμη RAM, με 4, 6 και 8 GB με τις αντίστοιχες εκδόσεις σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στα 64, 128 και 256 GB.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4880 mAh, με λειτουργικό σύστημα Android 11 και selfie camera στα 16 Megapixel. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό setup στις κάμερες, η κύρια είναι στα 48 Megapixel, ενώ οι δύο άλλες για το macro και το βάθος είναι στα 48 Megapixel. Το πάχος της συσκευής θα είναι στα 8.8 χιλιοστά και το βάρος του στα 191 γραμμάρια. Ο αισθητήρας βιομετρικής αναγνώρισης θα είναι στο πλάι.

Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 870, το οποίο είναι η δεύτερη φορά που το ακούμε. Το chipset θα συνδυαστεί με μνήμη RAM LPDDR4x και UFS 3.1. Το X9 Pro θα διαθέτει μπαταρία 4.500mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W.

Η κάμερα του νέου μοντέλου και οι τιμές της αγοράς

Ερχόμενοι στην κάμερα, το X9 Pro θα είναι εξοπλισμένο με ένα τριπλό σύστημα κάμερας που θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα Sony IMX766 50MP, έναν υπέρ ευρείας γωνίας φακό 16MP και έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα 2MP. Η μπροστινή κάμερα θα είναι ένας αισθητήρας 32MP για selfies.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Gorilla Glass 5 μπροστά και πίσω, πλαίσιο αλουμινίου σειράς 6, διπλά ηχεία, ήχο Dolby, γραμμικό ηχείο άξονα Z και NFC, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τον tipster, η τιμή του Realme X9 Pro θα ξεκινά από 2.999 CNY ( 347 €) για τη βασική έκδοση με 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το μοντέλο με 12 GB + 256 GB θα διατίθεται σε 2.999 CNY (386 €).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments