Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [08/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [08/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου.

Κριός

Για να λάβεις απαντήσεις σε ένα ρομαντικό δίλημμα, πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία και να κάνεις τις ερωτήσεις που θεωρείς απαραίτητες. Η σημερινή Νέα Σελήνη που επηρεάζει τη βαθιά εγκάρδια έκφραση μπορεί να παίξει πολύ βοηθητικό ρόλο σε αυτό. Αν νομίζεις πως δεν εκφράζεις όσο πρέπει τις σκέψεις και τα συναισθήματα στον εραστή σου, τότε αυτό πρέπει να αλλάξει σήμερα.

Ταύρος

Με μια Νέα Σελήνη να επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και την ασφάλεια, τώρα είναι η στιγμή να δείξεις πίστη στην ικανότητά σου να βελτιώσεις ό, τι χρειάζεται στο δεσμό σου. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου και να δείξετε τη στοργή και την αφοσίωσή σας, ο ένας προς τον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, η ανασφάλεια και η ανησυχία μπορούν να εξαφανιστούν με λίγη καλή προσπάθεια που θα βασίζεται στην πίστη σας.

Δίδυμος

Μια Νέα Σελήνη θα είναι ένα δώρο Θεού για την αυθεντική έκφραση. Κάνοντας μια μικρή προσπάθεια για να μιλήσεις πιο ανοιχτά στον εραστή σου, θα σε οδηγήσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σε κάτι βαθύτερο. Θα ανακαλύψεις επίσης πως τα λόγια σου είναι αρκετά εικονικά χωρίς να φαίνονται πολύ φανταχτερά… και αρκετά παθιασμένα, χωρίς να φαίνεσαι η ίδια, πολύ επιθετική.

Καρκίνος

Ακόμα κι αν είχατε αντίθετες απόψεις με τον εραστή σου, σχετικά με θέματα αρχών ή αξιών, πιθανόν τώρα να καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Όπου οι απόψεις έχουν την αίσθηση πως επικρατεί άδικη κριτική και από τις δύο πλευρές, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπο ώστε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα. Ίσως ο καταλύτης να είναι, μια ώθηση στα οικονομικά σας!

Λέων

Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ενθαρρύνει να είσαι επιλεκτική στο πού θα διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου. Ένα θέμα που πρέπει να αξιολογήσεις ίσως περιλαμβάνει το χρόνο που αφιερώνεις σε όλους τους άλλους τομείς, εκτός των ερωτικών σου. Σου προσφέρεται μια νέα αρχή και μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από δικαιολογίες. Γι’ αυτό αν θέλεις πιο παθιασμένες συγκινήσεις στον κόσμο σου, κάνε το σαφές στο σύμπαν τώρα!

Παρθένος

Το σύμπαν θέλει να σε βοηθήσει να κατανοήσεις αυτό που υπάρχει στη σφαίρα του υποσυνείδητου ή των ονείρων σου. Μην ανησυχείς αν οι πληροφορίες δεν φτάσουν αμέσως και μην διστάσεις να ζητήσεις από τον εραστή σου να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, αν είναι απαραίτητο. Για να μπορέσεις να κάνεις τα παθιασμένα σου όνειρα πραγματικότητα, πρέπει πρώτα να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου. Εδώ είναι η ευκαιρία σου! 

Ζυγός

Ένας φίλος θα σε δει με διαφορετικό μάτι αν είσαι ελεύθερη… ειδικά αν είναι ο αυτός στον οποίο μιλάς, για τις βαθιές σου σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μερικές νέες ιδέες για να κάνεις τα βραδινά σας ραντεβού πιο ενδιαφέρονται και διασκεδαστικά στο μέλλον. Με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τις ελπίδες, τα όνειρα και τις επιθυμίες, ανέλαβε δράση με σιγουριά!

Σκορπιός

Αν κάτι εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας- ειδικά της καριέρας σου- έχει ξεφουσκώσει ή σε έχει απογοητεύει πρόσφατα, τότε η σημερινή Νέα Σελήνη θα σου φέρει τη νέα αρχή που χρειάζεσαι. Αλλά μην αποκλείεις το γεγονός πως ο εραστής σου, μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου πρόοδο. Η συμβολή ή η συμβουλή του θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αλλάξεις τις επαγγελματικές σου κινήσεις.

Τοξότης

Αν οι συζητήσεις με τον εραστή σου ήταν πρόσφατα λίγο προβλέψιμες ή βαρετές, τότε μπορείς να τις κάνεις λίγο πιο πιπεράτες και περιπετειώδεις στο όνομα της αγάπης. Η δημιουργία ή η ενίσχυση μιας σύνδεσης μπορεί να συμβεί αν συζητήσετε βαθιά θέματα και καταλήξετε σε νέες, κοινές περιπέτειες. Η συνεργασία θα διπλασιάσει τις πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή Νέα Σελήνη, όχι μόνο σε ενθαρρύνει να κάνεις τον εαυτό σου ευάλωτο ή να ανοιχτείς με τρόπους που μπορεί να μην είχες κάνει εδώ και λίγο καιρό, αλλά σε βοηθά επίσης να το κάνεις με πάθος. Για να σημειώσεις όμως πραγματική πρόοδο, θα χρειαστεί να παραμερίσεις τον φόβο, την αμηχανία ή την ενοχή που αφορά το να μοιράζεστε κρυμμένα συναισθήματα. Μην αποκλείεις τη βοήθεια, από όποιον σου την προσφέρει.

Υδροχόος

Η σημερινή Νέα Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, αναζωογονώντας τον συναισθηματικό σου κόσμο, με ένα παθιασμένο νέο ξεκίνημα. Όμως αυτό το σεληνιακό γεγονός θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τη γενναιοδωρία σου ή την καλοσύνη του εραστή σου προς το άτομό σου. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο πιο δραματικά μεταξύ σας για λίγο, αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς όπως σου αρέσει!

Ιχθύς

Αν οι ευθύνες της καθημερινότητάς σου έχουν δημιουργήσει συγκρούσεις πρόσφατα με τον αγαπημένο σου, η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να καλμάρεις την κατάσταση. Οι αλλαγές που θα κάνεις όμως, πρέπει να προέρχονται από την καρδιά σου. Αν συμφωνήσετε μεταξύ σας, να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, θα πρέπει και να το εννοείτε. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσατε να αφαιρέσετε μερικά εμπόδια και περισπασμούς στα ερωτικά σας θέματα… κατά τη διαδικασία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments