Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [10/08/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [10/08/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός

Δεν είστε έτοιμοι να παραδεχτείτε την ήττα σας μέχρι να έχετε κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει ανεξάντλητη ενέργεια για να το καταφέρετε. Δεν είναι ανάγκη, όμως, να την χρησιμοποιήσετε σαν πολιορκητικό κριό. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο χαλαρή στάση.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μία απροσδόκητη έκπληξη. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αρκεί να μπορείτε να το διαχειριστείτε. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μία τολμηρή κίνηση, που αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά έτσι φορτισμένοι που είστε ενδεχομένως να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε πρώτα πριν κάνετε την κίνησή σας.

Δίδυμος

Η δύναμη του νου είναι φοβερή, όπως και η δύναμη των λέξεων σήμερα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι που δεν συνηθίζετε – να υπερβάλλετε. Εάν μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε αυτό στο πλαίσιο μιας στενής προσωπικής σχέσης, καλύτερα να θυμάστε τι έχετε πει, καθώς αργότερα μπορεί να κληθείτε να το αποδείξετε.

Καρκίνος

Η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά και να κάνει θαύματα στη ζωή σας. Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τις πεποιθήσεις σας σαν ένα βέλος που μπορείτε να ρίξετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να ξανασκεφτείτε τις απόψεις σας για μια συγκεκριμένη σχέση, κάτι που θα φέρει μια αποκάλυψη σε μια δύσκολη κατάσταση.

Λέων

Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας δεν ανέχεται άλλο να περνάει μόνο το δικό σας. Ίσως θέλει να εκφράσει τις δικές του/της απόψεις. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να μπείτε στην διαδικασία για το ποιος θα επικρατήσει, αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό. Θα πρέπει να μάθετε ο ένας από τον άλλον. Αποφύγετε τις διαφωνίες και χρησιμοποιήστε την ενέργεια με εποικοδομητικό τρόπο.

Παρθένος

Έχετε την τάση να κάνετε κήρυγμα στον/στην σύντροφό σας για τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν στην σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να συμφωνήσει ο/η σύντροφός σας μαζί σας σε αυτά τα θέματα. Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν θα λειτουργήσει. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον στριμώχνουν στη γωνία. Δώστε του/της χώρο να σκεφτεί.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας είναι εξωστρεφής και ενθουσιώδης. Ξέρετε τι θέλετε και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο σε μια διαδικτυακή εκπαιδευτική ή πνευματική περίσταση ή σε μια διάλεξη. Η έμπνευση σας ερεθίζει!

Σκορπιός

Δεν σας αρέσει να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα ενάντια στις πραγματικές τους επιθυμίες. Ωστόσο υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού έχετε πάθει μια εμμονή με τον/την αγαπημένο/η σας. Κάτι σας ενοχλεί και θέλετε να το αλλάξετε. Μιλήστε του/της με διακριτικότητα, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε τον στόχο σας.

Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν φλέγεστε από επιθυμία για κάτι ή κάποιον. Ειλικρινά λυπάστε αυτούς που δεν το έχουν βιώσει ποτέ. Αλλά με το σημερινό πλανητικό σκηνικό, ίσως χρειαστεί να μειώσετε την ένταση στην ερωτική σας σχέση. Ο/Η σύντροφός σας θεωρεί ότι δεν τον/την καταλαβαίνετε. Μια πιο ήρεμη και χαλαρή προσέγγιση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι υπάρχει πολύ φασαρία στο περιβάλλον σας, με τις φωνές των ανθρώπων να υψώνονται αρκετά ντεσιμπέλ πάνω από το κανονικό. Αυτό δεν οφείλεται τόσο σε διαφωνίες όσο σε περίσσεια ενέργεια. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να ακούγονται πολλές φωνές, αλλά είναι περισσότερο στο πνεύμα ενός παιχνιδιού και μιας αίσθησης ανταγωνισμού, παρά θυμού.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ώθηση σήμερα, όχι μόνο στο περιβάλλον σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Κανείς από τους δυο σας δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί ούτε λίγο. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ευχάριστο μαζί. Επικεντρωθείτε σε έναν κοινό στόχο αντί να μαλώνετε μεταξύ σας.

Ιχθύς

Υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού, έχετε να κάνετε μια επιλογή. Μπορείτε είτε να θέσετε τον εαυτό σας θύμα των περιστάσεων είτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κερδίσετε στο ερωτικό παιχνίδι με δίκαιο και ειλικρινή τρόπο. Ακόμη και στην δεύτερη περίπτωση, όμως, καλό θα είναι να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments