Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [10/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου.

Κριός

Η δημιουργία ή η αποκατάσταση της αρμονίας στο δεσμό σου ενδέχεται να απαιτεί, μια απαγορευμένη συζήτηση με το ταίρι σου. Όμως πρέπει να γνωρίζεις πως μόλις ξεκινήσεις, ίσως να μην μπορείς να σταματήσεις με αποτέλεσμα να θίξεις μια πληθώρα θεμάτων. Γι’ αυτό αν υπάρχουν πολλά για τα οποία θέλεις να μιλήσεις, συμφωνείστε μεταξύ σας πως θα θίγετε ένα θέμα τη φορά.

Ταύρος

Θα αισθανθείς πως επειδή ο εραστής σου ασχολείται με κάτι που τον εμπνέει θα επιδιώξεις να το εξερευνήσεις μαζί του. Αντί να αντιγράψεις όμως αυτό που κάνει, σκέψου κάτι στο οποίο θα δώσεις τη δική σου χροιά… που θα χαροποιήσει την καρδιά σου και που αναμφισβήτητα θα αξίζει τον κόπο.

Δίδυμος

Πριν βάλεις τον εραστή σου στην εικόνα μιας εμπνευσμένης ιδέας, θα σε βοηθούσε αν έβαζες πρώτα τον εαυτό σου, στη θέση του. Αν ερχόταν σε σένα με μια παρόμοια πρόταση, πώς θα αντιδρούσες; Το πρώτο που θα εξέταζες, είναι οι οικονομικές επιπτώσεις. Φρόντισε λοιπόν να έχεις μια έτοιμη απάντηση, αν αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη ερώτηση του εραστή σου.

Καρκίνος

Τα μαθήματα αγάπης που μαθαίνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν και όχι να είναι σταθερές πηγές απογοήτευσης ή πόνου. Προσπάθησε να το θυμάσαι αυτό αν κοιτάς προς τα πίσω και σκέφτεσαι τι θα έπρεπε να είχες πει ή να έκανες διαφορετικά στο όνομα της αγάπης. Το παρελθόν σου παίζει ρόλο στα θεμέλια που στηρίζουν σήμερα την ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό προσπάθησε να συνεχίσεις να κοιτάς μπροστά, αντί για πίσω τώρα.

Λέων

Η σαφήνεια που έρχεται στο δρόμο σου μπορεί να φωτίσει ένα ρομαντικό θέμα που σε έχει μπερδέψει ή απογοητεύσει. Ίσως δεν ήταν εύκολο να εντοπίσεις τη σωστή πορεία δράσης σου, αλλά η κατανόηση που αποκτάς τώρα θα την καταστήσει εφικτή. Προετοιμάσου να κάνεις ένα σίγουρο βήμα που δίσταζες να κάνεις μέχρι τώρα.

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάτι έντονο στο δεσμό σου. Μπορεί να είναι μια ευχάριστη ένταση που νιώθεις κάθε φορά που φέρνεις στο μυαλό σου αυτόν που αγαπάς… Ή να είναι μια πνιγηρή ένταση η οποία σε δυσκολεύει. Αν συμβαίνει το τελευταίο, τότε μια σύντομη απόσταση ή λίγος χώρος ανάμεσά σας, θα είναι απαραίτητος τώρα.

Ζυγός

Μια φυσική και ίσως προφανής απάντηση σε κάτι που σου είπε ο εραστής σου, θα είναι η αμυντική στάση σου ή πιθανώς ο θυμός. Σαφώς, αυτός που αγαπάς πιθανότατα δεν θα σου προσέφερε τις συμβουλές του, αν ήξερε πως θα λάμβανε αυτή την αντίδραση. Όμως οι προθέσεις του είναι καλές. Γι’ αυτό προσπάθησε να τις αποδεχτείς πριν επαναστατήσεις. 

Σκορπιός

Δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από το να εμβαθύνεις σε κάτι μυστηριώδες ή σε κάτι που είναι ταμπού, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει μια συζήτηση με το ταίρι σου.. Αυτό το είδος ανταλλαγής θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον αυθεντικό εαυτό σου τώρα. Συνεπώς, συνέχισε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά μην αδράξεις την ευκαιρία να αποφορτίσεις τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα. Τουλάχιστον όχι τώρα! 

Τοξότης

Το να προσπαθήσεις να καταλάβεις γιατί υπάρχει ένα κοινό πρόβλημα ανάμεσά σας, είναι πιο σημαντικό από το να ψάχνεις για το ποιος ευθύνεται. Αντιμετώπισε το πρόβλημα σαν κάτι που συνέβη πολύ καιρό πριν και δεν σε επηρεάζει. Γι’ αυτό και μπορείτε με το ταίρι σου να το αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε. Φυσικά υπάρχει ένα χρήσιμο μάθημα που πρέπει να διδαχτείτε… και μ’ αυτή την εμπειρία θα αποτρέψετε ό,τι παρόμοιο προκύψει στο μέλλον.

Αιγόκερως

Φυσικά, η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι απαραίτητη γιατί βοηθάει κάθε ερωτική σχέση να ευδοκιμήσει. Αλλά «ανοιχτός και ειλικρινής» σημαίνει να λες την αλήθεια. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να καλωσοριστεί και να γίνει αποδεκτό, ανεξάρτητα από την αντίδραση που δημιουργεί. Θέλεις κάποιος να είναι ο αυθεντικός εαυτός του, πράγμα που σημαίνει ότι θα του επιτρέψεις να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του. Αν αυτό που λέει είναι αληθινό, δεν έχεις κανένα λόγο να νευριάζεις ή να μουτρώνεις. 

Υδροχόος

Είσαι σε θέση να δημιουργήσεις και να καλλιεργήσεις μια δυνατή διάθεση «δούναι και λαβείν» στη σχέση σου τώρα. Είναι σημαντικό σε μια σχέση ο ένας να βοηθάει και να υποστηρίζει τον άλλον. Όμως ο χώρος και η ελευθερία που δίνεις τώρα στον εραστή σου θα σου επιστραφεί και πιθανόν τη στιγμή που θα το χρειάζεσαι περισσότερο.

Ιχθύς

Ακόμα και τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα μπορούν να στραβώσουν, γι’ αυτό μην στενοχωρηθείς αν σου συμβεί κάτι ανάλογο τώρα. Επειδή ό,τι καθυστερεί ή δεν συμβαίνει, σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ο καθένας λίγο χρόνο με τον εαυτό του. Φυσικά τίποτε δεν σας εμποδίζει να καταλήξετε σε ένα εναλλακτικό, ερωτικό σχέδιο. Όμως ίσως είναι αναζωογονητικό να κάνετε κάτι «σόλο» τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments