Διεθνή

Αγγλία: Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς – Αναφορές για πολλά θύματα από το Sky News

Αγγλία: Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς – Αναφορές για πολλά θύματα από το Sky News
Αγγλία: Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι άκουσαν κρότους και πυροβολισμούς.

Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, στην Αγγλία προκάλεσε πολλά θύματα, μετέδωσε απόψε το δίκτυο SKY NEWS, χωρίς να αναφέρει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να μεταδώσουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σχετίζεται με υπόθεση τρομοκρατίας.

Ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, έγραψε στο Twitter: “Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή στο Πλίμουθ”. σύμφωνα με τον τοπικό βουλευτή το περιστατικό ήταν “σοβαρό και τραγικό”. “Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίες της αστυνομίας”, ανέφερε στο Twitter ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος.

Ο τοπικός βουλευτής Λουκ Πόλαρντ έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα που έρχονται από τον Κέιχαμ στο Πλίμουθ», ενώ όπως είπε αναμένει επιβεβαίωση για τον αριθμό των θυμάτων. Εδώ να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πολλά βίντεο που αναρτώνται στο Twitter και δείχνουν εικόνες από τουλάχιστον έναν νεκρό, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

“Παρακαλώ όλους να παραμείνουν ασφαλείς, να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να ακολουθήσουν τις συμβουλές της αστυνομίας”. Η υπηρεσία ασθενοφόρων είπε ότι κλήθηκε στις 18:12 τοπική ώρα και έχει στείλει “σημαντικό αριθμό πόρων”.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων Νοτιοδυτικής Αγγλίας ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται με “Ομάδες Αντιμετώπισης Επικίνδυνων Περιοχών (HART), πολλαπλά ασθενοφόρα, ασθενοφόρα αέρος, πολλούς γιατρούς και νοσοκομεία”. Στο σημείο βρίσκονται αρκετά οχήματα της αστυνομίας και ορισμένοι δρόμοι έχουν κλείσει. Δεν υπάρχει μέχρις στιγμής επιβεβαιωμένη επίσημη λεπτομέρεια από την αστυνομία, παρά μόνο ότι το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments